Преслава изригна с признание: Искам го до живот! (За кого е посланието й)

Преслава изригна с признание: Искам го до живот! (За кого е посланието й)
5 (100%) 1 vote

Преслава най-после си призна, че е влюбена

Преслава е хлътнала до уши. Певицата на няколко пъти отричаше, че я „ударила стрелата на Купидон” и си правеше оглушки. Името на гласовитката от Добрич бе спрягано с какви ли не мачовци. Истина е, че любовният живот на хитовата изпълнителка зацикли яко.

Преслава

Преслава страда за гаджето си на морето

Особено след като се раздели скандално с гаджето си, милионерския наследник Жоро Бирмата. Двамата бяха двойка четири години, но връзката им бе на приливи и отливи.

Но накрая все пак те се разделиха и всеки си пое по пътя. В момента Георги Станоев топли постелята на Алисия, а Преслава дълго не успяваше да се задържи с никой мъж.

Но точно на рождени я си ден в края на юни пайнерката демонстрира доста страстни чувства към Павел Лазаров. После съжали за кадрите, които веднага обиколиха Интернет. И се зарече повече да не демонстрира щастието си.

За да не урочаса късмета си, тя реши да скрие любовта на живота си от света. Според клюката двамата влюбени се срещали тайно в извънградски хотели, където се радвали на щастието си. Далеч от завистливите погледи.

Истината е, че Преслава е луда от любов. И мисли непрекъснато за семейство и деца, доверяват и близки нейни приятелки. Като доказателство е последния й пост от морето:

„И aĸo тpябвa дa цeлyнa няĸoй cъc ycтнитe,пpeди дa ce cтoпят,щe иcĸaм дa e Toй. И дa e лятo… “, нaпиca пeвицaтa. След което добави още „Πpecлaвa oбичa… TOЙ“.

Кой е мистериозния мъж вече знаем. Но фолкаджийката не иска все още да го назове по име.

Вероятно Преслава иска по-дълго да запази магията на любовта. Като подарък за феновете й е плажното селфи, която тя постна заедно с написанато. В момента участията на певицата на морето са почти ежедневни.

Заради което през деня е на плажа, а вечер извива глас в чалготеките.Но е тъжна, понеже не може да бъде с гаджето си. Това пък не притеснява Павел. Негови авери твърдят, че лошото момче обича да му е широко около врата и хич не харесва някой да го притиска. Дали меракът на Преслава за семеен уют ще се размине, тепърва ще се разбере.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар