Взрив: Сватбата на Фики и Гюлджан отпада, Тони Стораро бесен! (събитието на 11 октомври няма да се случи – виж тук)

Взрив: Сватбата на Фики и Гюлджан отпада, Тони Стораро бесен! (събитието на 11 октомври няма да се случи – виж тук)
5 (100%) 2 votes

Фики и Гюлджан вдигнаха Шумен на главата си с годежа, а сега отлагат сватбата!

Истинска бомба хвърлиха близките на Фики и Гюлджан с новината, че сватба няма да има. Не и на 11 октомври, когато беше планирана датата в хотел „Маринела“.

Фики и Гюлджан

Сватбата на Фики и Гюлджан се отлага, семействата им са бесни

След буквалната истерия около годежа им преди седмица, това е най-абсурдната вест, която можехме да чуем. Припомняме, че Фики и Гюлджан вдигнаха във въздуха Шумен, където поканиха близо 500 гости да ядат и пият за тяхно здраве.

То не бяха маанета, то не бяха гьобеци, то не беше чудо. Да не говорим за купищата боклуци, с които осъмна градът на идния ден. И сега какво – много шум за нищо?!

Оказа се, че Тони Стораро и семейството на Гюлджан били бесни от изтеклите в публичното пространство снимки и клипове от годежа. Преди събитието те дали изричната си забрана към гостите да снимат и разпространяват кадри от тържеството.

Уви, това не стана. Купища видеа и снимки заляха мрежата и дори станахме свидетели на това как хубавата Гюлджан преминава през ритуала на къната. Всичко това разгневило Тони Стораро и семейството му, което решило да отмени датата на сватбата.

Все още не е ясно как гледат на въпроса самите Фики Стораро и Гюлджан, защото двамата са млади и модерни хора, които просто искат да са заедно. Някои смятат, че тези стари традиции и забрани в крайна сметка могат да повлияят на отношенията им.

Едно е сигурно обаче – ако сватба все пак има, на която и да било дата, то на нея и пиле няма да може да прехвръкне. Камо ли някой телефон за снимка да извади.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Взрив: Сватбата на Фики и Гюлджан отпада, Тони Стораро бесен! (събитието на 11 октомври няма да се случи – виж тук)”

  1. Tradicii

    авг. 10. 2017

    За циганите събирането за ядене и пиене е достатъчно. Няма нужда да се разписват в гражданското, да се занимават после с разводи. Пък и всички циганки се водят „самотни майки“, нищо че имат по няколко мЪжа. Традиции на етноса…

Добавете коментар