Ирина Тенчева покърти: Виж с какво безумие занимава цял Фейсбук! (може и да се опулите – снимки)

Ирина Тенчева покърти: Виж с какво безумие занимава цял Фейсбук! (може и да се опулите – снимки)
Гласувайте за статията

Ирина Тенчева или няма какво да прави, или не знаем…!

Половинката на Иван Христов – Ирина Тенчева работа ли няма или й е скучно… Това се питат мнозина, след като видяха с какво госпожата занимава хиляди хора в социалната мрежа.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева утрепа рибата с излиянията си по фундаментални теми в мрежата

Вярно е, че профилът си е неин и може да споделя в него, каквото си поиска. Но със същия успех утре би могла да ни уведоми дали е добила запек, или разстройство, шегуват се потребители.

В случая обаче Ирина Тенчева счете за нужно да изплаче мъката си пред целокупния български народ затова, че й спрял токът. А тя тъкмо излизала от банята и нямало с какво да си изсуши косата. Мъка! Мъка ви казваме!…

Но понеже Ирина е забележително умна жена, то тя се похвали с решението, което взела. И което я избавило от „страшния кошмар“ да се появи на градинско парти с невчесано окосмение на главата.

А именно – Тенчева взела един голям шал от шкафа си и го увила около главата си като тюрбан. Велико! На никого не му е хрумвало досега, майтапят се зевзеци.

„Когато бурята ти спре тока и нямаш сешоар, а партито е на открито. Е, този шал ме спаси”, хвали се щастливата любима на Иван Христов. Която по-късно пусна и втора снимка с култовия спасител тюрбана – този път от градинското парти.

Като гледаме Иван, който се е натоварил с торби с подаръци, сме сигурни, че въпросното парти е било по случай рождения ден на дъщеря му Ава. На самата дата момиченцето беше в Гърция заедно с майка си Вихра Петрова, но тате Иван все пак се отчете подобаващо.

Хвала и машалла!

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Ирина Тенчева покърти: Виж с какво безумие занимава цял Фейсбук! (може и да се опулите – снимки)”

  1. валя

    авг. 10. 2017

    легендите говорят, че някои хора при повод ползват за косата си услугите на фризьор

  2. 123

    авг. 11. 2017

    Простакеса

Добавете коментар