Извънредно: Похотливият Стоян Алексиев с безумно обяснение за бъркането в гащите на студентката! (лъжата отврати колегите му)

Извънредно: Похотливият Стоян Алексиев с безумно обяснение за бъркането в гащите на студентката! (лъжата отврати колегите му)
Гласувайте за статията

Стоян Алексиев се опита да се измъкне от въпросите на медиите с абсурдно и измислено обяснение!

66-годишният Стоян Алексиев, който от вчера се превърна в най-обсъжданата личност у нас, проговори. Актьорът, станал известен повече с това как бърка в гащите на любовницата си на улицата, отколкото с ролята си в „Откраднат живот“, смънка нещо абсурдно.

Стоян Алексиев

Стоян Алексиев опита да се измъкне с нелепо обяснение, но изрече опашата лъжа, с която сам се хвана в капана

Пред настойчиви журналисти от „Телеграф“ Алексиев смотолеви, че тези снимки уж не били наистина, а част от „работен проект“ със студенти.

„С мои млади студенти правихме фотопроби за един кинопроект. Тези снимки показват точно това и са правени преди един месец“, каза Стоян Алексиев и сам падна в капана. Защото папараците, които са правили фотосите от „Ретро“ могат ясно да докажат, че култовите снимки са правени в края на миналата седмица.

„Разбираме го човека, резилът му е огромен и то на тези години. Но нека да не лъже, защото ние сме правили снимките и знаем точно къде и кога е станало. А и освен тях двамата с Ивана Бобойчева, наоколо нямаше никой друг – ни студент, ни актьор, ни снимачен екип“, категорични са фотографите на „Ретро“.

Разбираемо е възрастният мъж да се е изплашил здраво, защото макар и в не особено добри отношения с жена си Надя, двамата са още законно женени.

Колегите му са потресени втори ден след видяното и искрено му съчувстват. Защото сега Надя щяла да му разкаже играта отвсякъде. Отделно от това Алексиев трепери пред реакцията на децата си, което е съвсем разбираемо.

Порно сцените, които той и 22-годишната Ивана Бобойчева направиха, са достойни за филм за възрастни. И ако едни искрено ще се възмутят от тях, то други определено биха им ръкопляскали. Поне няма да им се налага да бъркат в интернет за определени сайтове.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Извънредно: Похотливият Стоян Алексиев с безумно обяснение за бъркането в гащите на студентката! (лъжата отврати колегите му)”

 1. валя

  авг. 10. 2017

  Като гледам коментарите се плаша колко промито е съзнанието на тълпата от помиите, с които я заливат от екрана. Хора, това е един изкуфял старец, така се случва с възрастта, хората изкуфяват, дори да е най-искрената любов, има си хотели за такива дейности, така че това което виждаме е ужасно ужасно, виж за момичето ми е жал, ако бях на нейно място щях да изкарам малко лесни пари, защото никой няма право да снима непублична личност без нейното съгласие

 2. До валя

  авг. 10. 2017

  Защо ти е жал за момичето??? Като гледам, не са я накарали на сила. Доста активно участва в сценката. Поредната пеперуда дето търси изгоди, няма значение на каква цена! Дори бачо ви Стоян мога да го разбера по-добре, но „момичетоооо“????

 3. до валя

  авг. 10. 2017

  Нещо не си осведомена за законодателството. Когато си на публично място всеки може да те фота както си иска. Чети законите, а не само каквото си чула- недочула!

 4. КУРти КУРтев

  авг. 11. 2017

  На тази и аз бих и бръкнал в гащите

Добавете коментар