Гледаме и не вярваме: Виж какво направи със себе си Кристиан Костов! (има ли пръст Миро в това – ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Гледаме и не вярваме: Виж какво направи със себе си Кристиан Костов! (има ли пръст Миро в това – ШОКИРАЩИ СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Кристиан Костов не прилича на себе си, сякаш не е същото момче!

17-годишният Кристиан Костов сащиса феновете си за втори път. Преди броени дни той се показа с коренно различна визия, която накара мнозина да прихнат: „Гледаме и не вярваме на ушите си“.

Кристиан Костов

Така изглеждаше допреди дни Кристиан Костов, когото познаваме

Както ще забележите сами, талантливият Крис вече е минал в отбора на блондините. Той е изрусил косата си и е разчупил прическата. Не е ясно доколко модерно е това в момента при мъжете, но очевидно на него си му харесва.

Казваме, че е сащисал за втори път феновете, тъй като първият беше в края на миналата седмица. Тогава медиите избухнаха с разкритието, че порасналият Кристиан Костов има първо гадже. То обаче не е момиче, а момче.

Става дума за 24-годишният Денис от Москва, с когото се срещнали на музикално събитие в Русия. Денис също се подвизавал в музикалния бранш и двамата имали не само химия помежду си, но и общи интереси и теми на разговор.

Връзката на Кристиан Костов с въпросния Денис обаче е под съмнение. Защото близки до него източници разкриха, че промяната на визията му се дължи не на кой да е, а на родния изпълнител Миро Каризмата.

Миро отдавна бил сред любимите певци на Крис и той се опитвал да му подражава. Според някои дори в момента двамата са като две капки вода.

„Всички знаем за предпочитанията на Миро, нищо, че в момента е женен за Елица. Така че като нищо Кристиан може да го е харесал или пък той него. В тези среди животът е доста по-пъстър, весел и разнообразен, ако се сещате какво имаме предвид“, шушукат зевзеци от светските среди на столицата.

 

Приликата му с Миро в момента е очевидна

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар