Ти да видиш! Брад Пит и Анджелина Джоли запяха нова песен: Разводът се отлага!

Ти да видиш! Брад Пит и Анджелина Джоли запяха нова песен: Разводът се отлага!
Гласувайте за статията

Гръмкият развод на Брад Пит и Анджелина може да се окаже само зле скалъпен ПР!

След дълги месеци на драма, сълзи и тежки откровения, Брад Пит и Анджелина Джоли запяха нова песен! Тъкмо всички се примираха, че с Бранджелина е свършено и сега се оказва, че всичко тепърва започна. Актьорите се покаяха и преоткриха след кратката раздяла и сега са готови да си дадат втори шанс, узна kliuki.bg.

Брад Пит и Анджелина Джоли май ще пробват на чисто

Брад Пит и Анджелина Джоли май ще пробват на чисто

Според американското списание „US Magazine“, Анджелина Джоли още е лудо влюбена в Брад Пит и се съмнява, че ще намери друг толкова страхотен мъж като него. Още докато бяха заедно, актрисата не веднъж е споделял, че смята своя съпруг за „толкова невероятен“, че дори се чуди какво прави той с нея. Тя често е била изяждана от угризения дали е достатъчно добра за него.

Затоплянето на отношенията между съпрузите в развод дойде след откровеното публично признание на Брад Пит, че има проблеми с алкохола. „Единственото, което анджелина искаше от него, е да спре да пие“, споделят нейни близки. Сега звездата от „Троя“ се подлага на терапия и вече има завиден напредък в борбата със зависимостта си.

А това обнадеждава Анджелина, че не всичко между тях е безвъзвратно приключило. Според американското издание, тя е готова да се откаже от развода и да му даде втори шанс, ако получи обещание, че той повече няма да близва. Засега процесът е забавен и двамата са си дали още малко време да решат дали има бъдеще заедно, пише vesti.bg.

Имайки предвид решителността на Джоли да сложи окончателен край на брака си с Брад Пит и множеството и претенции, даването да заден ход е наистина изненадващо. Официално изказване по темата все още няма от никоя от страните. Но думите на Анджелина са достатъчно красноречиви, а съпругът й е достатъчно решен на промяна. Така че, очаквайте неочакваното!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар