Гинка вдигна ръце: Любо Нейков в нова авантюра! (Виж каква гореща блондинка гушка)

Гинка вдигна ръце: Любо Нейков в нова авантюра! (Виж каква гореща блондинка гушка)
Гласувайте за статията

Гинка вдигна ръце от Любо Нейков

Любо Нейков отпраши за балкана, но и там попадна в любовна авантюра. Комикът отмаря в тузарски хотел в Пампорово. Той има проблеми със сърцето и теглото си, и следва лекарските заръки да почива на хладно.

Но както се вижда от любопитното кадро, шефът на „Комиците” изобщо не скучае. Появата на актьора в луксозната планинска обител моментално вдигнала градуса на настроението. Персоналът буквално се разтопил да угоди на именития актьор.

Пухкавият Любо Нейков си остава палавник

Любо Нейков се почувствал като крал. Но най на сърце му допаднала апетитна блондинка, към която проявил нескрит интерес.

Вместо дамата, която била рецепциониска, да се натиска да си направи селфи с популярния гост, той я притиснал да се снима с него. Може актьора да има здравословни и сърдечни проблеми,но никак не са му чужди мъжките мераци, кодошат се зевзеци, очевидци на пикантната сцена.

Любо Нейков

Любо Нейков гушка гореща блондинка

Клиентите на хотела моментално забелязали какъв палав поглед метнал в пазвата на русокоската актьора. И как силно-силно я притискал през кръста, пише Ретро.

По принцип неговата съпруга Гинка не изпускала от поглед шавливия си съпруг. Но вече вдигнала ръце и го оставила малко да се нащурее. В София я задържали работни ангажименти и затова не придружила съпруга си на почивка в планината.

Все пак двамата планували съвместна отпуска в края на месеца, в съседна Гърция. Там съпрузите от години стопанисват луксозен имот. Любо Нейков винаги се е фукал с тузарската си къща в съседната страна, разположена на брега на морето.

Той и Гинка планували да заминат там още в началото на летния сезон, но лекарите ги спрели. Те препоръчали на възпълния актьор да отиде по-късно, когато жаркото слънце не е толкова опасно.

Заради което той пристигнал в планината, на свеж въздух. И вече не съжалявал, че не е в къщата си в Гърция, понеже тук изкарал една лека авантюра със знойната русокоска.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар