Калпазанин: Жената на Юлиан Константинов го пипна с палаво маце! (Иска развод)

Калпазанин: Жената на Юлиан Константинов го пипна с палаво маце! (Иска развод)
Гласувайте за статията

Юлиан Константинов не спира да залита по нежния пол

Оперният певец Юлиан Константинов има слаб ангел. Екс водещият на „Обичам България” пак е сгазил яко лука. Палавникът е пред развод след поредната си забежка.
Съпругата му Юлия повече не иска да търпи изневерите му. Решена е да иска развод и този път да не отстъпи от заканата си.

Юлиан Каонснтантинов

Юлиан Константинов не спира да кръшка на жена си

Причината за яда й е горещо маце, което Юлиан Константинов забърсал в Пловдив. Знойната блондинка била значително по-млада от него.

Когато я видял, той не успял да откъсне очи от лицето и кръшното й тяло. Пред авери признал, че е хлътнал до уши, като хлапак и ще направи и невъзможното, за да се види с момичето.

Известният със забежките си Юлиан Константинов и този път успял. Школувката на печен женкар си казала „тежката дума” и скоро момичето се оказало в неговото легло.

Радостта на влюбените гълъбчета обаче не продължила дълго. Съпругата на оперния ас веднага подушила изневярата му. Понеже мъжът й бил скаран със съвременните технологии. Той забравил телефона си и жена му моментално видяла горещите съобщения, които благоверния й и новата му любовница си изпращали.

Преди време тя го пипнала в горещ чат по Интернет и нещата отново били на кантар. След което виновия Константинов обещал че повече няма да се повтаря.

Но успял да спази обещанието си само няколко седмици, преди отново да си „загуби главата”. Според клюката през кревата му минали водещата Евелина Павлова и синоптичката Никол Станкулова, пише „Уикенд“.

След като се видял в капана, Юлката пак пуснал в действие изпитания си трик. Той мрънкал, увещавал и обещавал, но този път Юлия била непреклонна. И поискала развод.
„Юлиан си е такъв. Ходи, къде ходи, пак се прибира в къщи. Досега жена му винаги му прощаваше, но накрая й писна. Права е, този път може и да не му се размине”, коментират запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар