Кичка Бодурова изригна: Ще дам едно огледало на Тони Димитрова, че да се грижи повече за визията си! (увиснала й „мандибулата“)

Кичка Бодурова изригна: Ще дам едно огледало на Тони Димитрова, че да се грижи повече за визията си! (увиснала й „мандибулата“)
Гласувайте за статията

Кичка Бодурова и Тони Димитрова отдавна не се понасят, но нещата ескалираха!

Войната между Кичка Бодурова и Тони Димитрова не е от вчера. Двете големи родни изпълнителки отдавна показаха, че не само не се долюбват, но и дори не се опитват да се държат възпитано една към друга.

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова и Тони Димитрова с пореден цирк пред България

Тези дни обаче Фейсбук се превърна в поле на словесна битка между двете, което накара Кичка Бодурова да разкрие малко повече за отношенията им. В интервю за известно столично списание, тя не спести нито грам от истината за своята колежка. И, разбира се, започна от войната в мрежата.

„В тази словесна битка мой почитател е унизяван с груби думи и подигравка как изпълнявал мои песни, а той е завършил оперно пеене. Подиграват го, че бил с оскубани вежди! Ама и Бербатов си почиства веждите!

Заплашван е от любовника на Тони да не пише коментари под песните ѝ. Мен пък ме нарекоха „дресьорка”. Пратиха ми да видя всичко това, а аз дори не бях в България. Наистина не знам откъде идва тази омраза към мен“, разкрива с омерзение Кичко Бодурова.

А малко след това направо застреля феновете на родната музика с още откровения за Тони Димитрова. С ирония Кичка обясни, че не би разговаряла с нашенската Бони Тейлър, която говори на малко „по-висш“ български език. И цитира какво има предвид.

„Тони казва: „Кичка ме отби от фейсбука” или „ми увисна мандибулата”. Бих ѝ подарила едно красиво голямо огледало и очила за четене – да се оглежда всеки ден, за да държи повече на външния си вид.

А очилата са, за да прочете биографията ми в Уикипедия, за да има представа с кого иска да се състезава“, смигва закачливо певицата. Как ли ще приеме откровенията й самата Димитрова и какво ще последва като отговор, можем само да гадаем.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Кичка Бодурова изригна: Ще дам едно огледало на Тони Димитрова, че да се грижи повече за визията си! (увиснала й „мандибулата“)”

  1. кифла с мармалад

    авг. 11. 2017

    не знам коя от двете ми е по- противна!

  2. rosi ros

    авг. 11. 2017

    На Кичка и е време да се пенсионира та тя е над 60 годишна Злобна застаряла баба на която целия свят и е крив и за 40 години едни и същи глупави песни пее нищо ново.

Добавете коментар