Кичка Бодурова храни наред: Слави и Веселин Маринов са псевдо-звезди! (Вижте как злобее)

Кичка Бодурова храни наред: Слави и Веселин Маринов са псевдо-звезди! (Вижте как злобее)
3.5 (70%) 2 votes

Кичка Бодурова явно не може да приеме, че звездата й вече залезе, вероятно завинаги.

Кичка Бодурова от години се слави като една от най-големите интригантки на музикалната сцена. Наскоро тя успя да се скара с Катя и Здраво от „Ритон“ и Тони Димитрова. А сега дойде ред на нова порция звезди, които усетиха гнева и Кичето, научи kliuki.bg.

Кичка Бодурова не спира да сипе злоба и завист

Кичка Бодурова не спира да сипе злоба и завист

Оказва се, че най-големият трън в очите на Кичка Бодурова явно са грандиозните концерти на колегите й, с които пълна най-голямата ни зала „Арена Армеец“. Скоро Ритонците ще изнесат своя юбилеен спектакъл и колежката им не пропусна да им развали настроението предварително.

С подобни успехи могат да се похвалят и Веселин Маринов и Слави Трифонов. И то не само по веднъж! Явно това е вбесило Кичка Бодурова, която реши да оспори таланта им и да ги обвини в бездарие и продажничество.

Според нея, Веско, който е галеник на ГЕРБ, задължава всеки кмет да му съдейства, за да пълни зали и площади в цяла България. Раздавали се безплатни билети в болници и предприятия, само и само пространството пред сцената да не остане празно. Разбира се, масираната реклама от доста рано също си казва думата.

„Неправда, много неправда има в България“, възмущава се Кичка Бодурова. От ударите на злобата и завистта й не бе пощаден и Слави Трифонов. Той направи да последователни концерта преди два месеца в „Арена Армеец“, след които съвсем се поболя, пише pik.bg.

А Кичка Бодурова го довърши с изказването си. „Направил концерт в зала „Армеец“! Той наистина ли си вярва, че може да пее? Чуда се как толкова години предаването му още е в ефир, а е такова ниско ниво! Затова народът деградира – цинизми, вулгарни приказки…“, избухна тя в последното си интервю.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Кичка Бодурова храни наред: Слави и Веселин Маринов са псевдо-звезди! (Вижте как злобее)”

 1. TOTO

  авг. 12. 2017

  Ами това е ВЯРНО.

 2. Петя

  авг. 12. 2017

  Поне Кичка се подписва зад казаните думи и е толкова права, за разлика от вас с измислено име. И за да видите как и залязва звездата та отидете на концерта и във Варна!

 3. Елена

  авг. 13. 2017

  Петя ,тая кръчмарска певачка вече е пенсионерка и нищо не става от нея.Злобна завистлива и глупава ,всички я видяха от екрана и я разбраха ,че е долно и подло човече.Защо не направи един концерт поне във Америка да видим дали ще има 10 човека да я гледат ,та тя от 40 години пее едни и същи песни втръснали на всички.

 4. сариев

  сеп. 27. 2018

  елена е тъпо,завистливо женско създание.Щом е тръгнала да оплюва КИЧКА……

Добавете коментар