Радина Кърджилова втрещи с признание, няма да повярвате какво прави по цял ден!

Радина Кърджилова втрещи с признание, няма да повярвате какво прави по цял ден!
5 (100%) 2 votes

Радина Кърджилова и Деян Донков отново се изселиха на морето за летните месеци.

Благодарение на дългата театрална ваканция между двамата сезон, Радина Кърджилова и нейният любим могат да си позволят доста повече от седмица край морския бряг. И тази година те не изневериха на стила си. Вече от няколко седмици са пуснали котва на къмпинг „Градина“, узна kliuki.bg.

Радина Кърджилова се превърна в примерна домакиня

Радина Кърджилова се превърна в примерна домакиня

Там компания им правят цяла тумба интелектуалци, които бягат от лъскавите хотели като дявол от тамян. Радина Кърджилова и Деян Донков са се обзавели с модерна каравана, с която прекарват поне месец край морето. Но, за разлика от други, които се отдават на пълен релакс, за звездата от „Стъклен дом“ подобно ежедневие не може да се нарече почивка.

Тя споделя, че не си представя денят й да минава само в лежане – ту на плажа, ту на сянка под някое дърво. А и когато имаш малко дете, подобен сценарий си изглежда като истинска фантастика! Радина Кърджилова, обаче, е пълна с енергия. А явно домакинската работа й е любимото занимание, дори на стотици километри от дома.

Така денят на актрисата в къмпинга преминава предимно в пране. Тя признава, че си умира да пере на ръка. След това простира, глади и прибира дрехите на любимите си мъже. А може би това й се случва по-рядко през останалата част на годината и затова не й е омръзнало до болка занимание…

Радина Кърджилова споделя още, че най-любимият й ден е вечер, когато Христо заспи. Тогава тя може да си позволи да се отпусне за малко. А приятната умора от всичко свършено през деня я кара да се чувства пълноценна и удовлетворена. Деян явно е успял да я промени коренно!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар