Наследницата на Денис и Наталия празнува

Наследницата на Денис и Наталия празнува
2 (40%) 1 vote

Денис Ризов и Наталия Симеонова бяха почти идеалната двойка. Но, почти, днес те живеят отделно и все още имат едни прилични отношения, но са далеч от представата за щастлива фамилия.

Какво не достигна, ние не знаем, помним, че се обичаха, после тя страда, той беше перфектен уж баща и мъж и все пак така и не се събраха.

Да имаш дете на вече 18 години

Но оставиха една красива и умна наследница – Виктория е най-хубавото от връзката им. Както самият Денис публично написа, неусетно и за него днес дъщеря му е вече на 18 години.

Както пишат и в изданието“Лайстайл“, музикантът от „Ахат“ дори и в социалните мрежи изразил радостта си от това, че Вики е вече пълнолетен човек. В този контекст той публично й пожелава да бъде вярна на себе си и да не се слива с всеобщата маса, а все така да слуша собствения си глас. Както той написа Вики е най-доброто от него и Наталия Симеонова.

Ние желаем на прекрасната Вики само чудесни емоции, а на щастливите й родители, нека бъдат горди, че си имат пораснало момиче, което е свестен и разумен човек, както я описват нейните близки хора.

Децата са реалното и смислено щастие, да им е честита голямата вече Вики, коментираме и ние от светското издание „Клюки.бг“. Родителите на Вики имат много фенове и последователи, а Наталия е една от най-харизматичните личности на роднивя ни ефир.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар