Грижовна ли: Златка Димитрова заряза бебето си! (Цял ден мята кълки на плажа със съмнителна тайфа)

Грижовна ли: Златка Димитрова заряза бебето си! (Цял ден мята кълки на плажа със съмнителна тайфа)
Гласувайте за статията

Златка Димитрова се фука непрекъснато, че е майка на годината

Златка Димитрова бързо се предаде на поредното предизвикателство. И то е по цял ден да мята кълки на плажа. Родителите на бургазлийката имат ресторантче на брега на морето, в къмпинг „Каваците”. А Черната Злати се е отдала на любимото си занимание да се пече и да стои под сенките на плажа.

Златка Димитрова

Златка Димитрова мята кълки на плажа

Но никъде до нея не се вижда малкия Миро. Преди, на същото место, Черната Златка показваше перфектното си тяло, като дори качваше снимки без горнището на банския си. Сега, след като стана майка преди десетина месеца, плеймейтката не си позволява подобна волност.

Но отново качва фотоси, облечена само по къси панталонки и потник, за да демонстрира какво секси тяло има дори и след раждането на сина си Миро-младши. Но определено избягва да се снима предизвикателно и по монокини. Като все пак не спира да тръби, че вече е целомъдрена и целеустремена.

Преди Черната Златка твърдеше, че не се доверява на бавачки. И иска сама да си отглежда детето си. Но е видно, че това не е истина, защото тя вече заряза десет месечното си синче. Едва ли го е поверила на грижите на майка си, която е заета да върти ресторанчето на „Каваците” от сутрин до вечер.

Или е дадено на грижите на свекърва й, с която се примириха или го е дала отново на гледачки. А „майката на годината” си гледа кефа в компанията на мъжа си Миро и двама техни приятели. Които повече приличат на талибани, отколкото на нормални хора, коментират очевидци.

Те гледат лошо и вместо да лежат на хавлиите си на плажа, предпочитат сенките на капанчето, което стопанисват родителите на Златка Димитрова.

Въпреки, че е в компанията на нейния Миро, Злати не пропуска всеки ден да демонстрира колко добре изглежда. И да събира погледите на плажуващите, където и да се появи.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Грижовна ли: Златка Димитрова заряза бебето си! (Цял ден мята кълки на плажа със съмнителна тайфа)”

  1. 345

    авг. 13. 2017

    Какви погледи може да събира един травистит?

Добавете коментар