Див скандал между Гъмзата и жена му на плажа: Изловила го с две мацки! (папарашки снимки)

Див скандал между Гъмзата и жена му на плажа: Изловила го с две мацки! (папарашки снимки)
5 (100%) 2 votes

Гъмзата и жена му Юлияна направиха цирк за плажуващите!

Музикантът от „Ку-ку“ бенд Йордан Йончев – Гъмзата и съпругата му Юлияна спретнаха лют скандал на плажа в Царево. И устроиха такъв безплатен цирк на плажуващите, че дълго ще се говори за него в градчето.

Гъмзата

Гъмзата се сваля с цели две мацки пред погледа на жена си Юлияна, тя го изяде с парцалите

Читател изпрати снимки, на които ясно се вижда семейството на Гъмзата, което е избрало плажа Нестинарка на Царево. Музикантът и бившата балерина на „Магаданс“ са на морето с децата си, и си взели шезлонги на трета редица от морето.

Най-вероятно причината е, че са искали да останат незабелязани за околните, пише Хотарена.нет. Е, това обача така и не се случило. Нито отдалеченото им място на плажа, нито дегизировката на Гъмзата с шапка попречили на всички да разберат, че са те.

А и как иначе, след като самата жена на Данчо се разпищяла така неистово, че и гларусите се изплашили и офейкали на километри. Причината за семейния скандал били две знойни млади мацки, които Гъмзата фиксирал на брега.

Под предлог, че отива в морето да плува, той се втурнал след изкушенията като оставил благоверната си да бави дечурлигата. Да, ама Юлияна не пропуснала да проследи с очи мъжа си, знаейки шавливия му нрав.

В мига, в който видяла с кого точно плува и как се хили като изоглавен на красавиците, застанала в поза „Ф“ и едва го дочакала да излезе на брега.

Последвал такъв скандал, че хората наоколо се опулили и поне половин час не откъснали поглед от двойката. Дори и след като Юлияна млъкнала сърдита, а Гъмзата запалил поредната цигара, наоколо се подбутвали и шушукали за резила на музиканта.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Див скандал между Гъмзата и жена му на плажа: Изловила го с две мацки! (папарашки снимки)”

  1. 345

    авг. 13. 2017

    Селяните са селяни където и да отидат .

Добавете коментар