Този път прекали: Виж какви ги върши Сузи Мурад на Слънчака и с кого! (още подробности + снимки)

Този път прекали: Виж какви ги върши Сузи Мурад на Слънчака и с кого! (още подробности + снимки)
5 (100%) 1 vote

Сузи Мурад тотално е решила да скъса синджира и нервите на родителите си!

14-годишната Сузи Мурад спирка няма. След обществения скандал, който предизвика с нецензурните думи и полуголо тяло в клипа си „Луцифер и Буда“, малката продължава да провокира. И вече сякаш го прави целенасочено.

Сузи Мурад

14-годишната Сузи Мурад вършее на Слънчака, скри топката на всички и се кефи от това

Източници разкриха потресени какви ги върши Сузанита на Слънчака. Оказа се, че щерката на Орхан Мурад е зарязала доскорошните си приятели от училище и квартала, за да се впише в света на „богатите и известните“.

Тя е била забелязана на Слънчев бряг, където обикаляла клубовете и се държала също толкова скандално и непукистки като в клипа си. А върхът на сладоледа е фактът, че се е сдушила с Галин, при това доста.

Поп фолк звездата Галин от години е идол на тийнейджърките, а доскоро се говореше, че си няма гадже. Дали пък Сузи Мурад няма да се класира като една от първите щастливки. При все, че двамата с Галин са спипани в съмнителна близост в курорта.

Галин бил там заедно със своя приятел Даниел, но когато видял Сузанита, моментално натирил Дани на задната седалка, за да покани кръшната лолитка в колата си.

Разбира се и както виждаме от снимката, Сузи Мурад хич и не се е дърпала. Тя изглежда повече от предизвикателно и наперено редом до Галин в скъпарската кола. И очевидно не спира да дразни хейтърите си – вижте ме коя съм, къде съм и какво правя.

 

Сузанита куфее по нощите с Галин и тотално игнорира приятелите си от детинство. Сякаш сега е много голяма, де…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Този път прекали: Виж какви ги върши Сузи Мурад на Слънчака и с кого! (още подробности + снимки)”

  1. hater

    авг. 14. 2017

    ebete si putkata maichina kopeleta bezdelnicheski agenti

Добавете коментар