Бомба! Емануела под ключ цял месец! (Вижте как се „провини“)

Бомба! Емануела под ключ цял месец! (Вижте как се „провини“)
Гласувайте за статията

Емануела се готви отново да стане затворник.

Само след около месец Емануела ще се подложи на доброволно изолация, която ще продължи три седмици! Актуалната фолк певица е приела предложението на ВИП Брадър отново да прекрачи прага на Къщата за новия сезон с известни личности, узна kliuki.bg.

Емануела стана любимка на Нико Тупарев

Емануела стана любимка на Нико Тупарев

Така Емануела ще се превърне в първата участничка, която се подвизава нон-стоп пред камерите в два поредни сезона. В миналия ВИП Брадър тя доста успешно разбуни духовете в Къщата и сътвори куп скандали. Именно затова Нико Тупарев е бил решен да я прилапа и за новото издание, което се смята за най-хитовото досега.

След пикантните си авантюри с Борислав Комсийски и Христо Живков, както и прелюбопитното приятелство с Миглена Ангелова, Емануела е готова да предостави нова доза шоу и интриги на зрителите. А Големият брат това това търси и иска!

Тъй като фолк певицата много добре си знае цената, а продуцентът на риалитито знае, че инвестицията си струва, красавицата е успяла да договори специални условия. Тя ще бъде най-ВИП от ВИП-овете и с това със сигурност ще се превърне в трън в очите им. И със сигурност не само с това!

Разбира се, Емануела няма да загърби и кариерата си през седмиците на изолация. Като една истинска звезда, тя е поставила своите претенции на масата за преговори. А Нико Тупарев е склонил да удовлетвори всяко нейно желание, само и само да влезе в Къщата, пише hotarena.net.

Миналият сезон изпълнителката на „Виновна“ завърши трета във ВИП надпреварата. За всички е ясно, обаче, че нейната цел не е да стане Любима звезда на България. По простата причина, че тя вече е! Заради перфектното си справяне с тайната мисия миналия път, Емануела сигурно отново ще бъде нагърбена с тежка задача от Големия брат. А това гарантира истинско шоу!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар