Закла ни! Мария взриви с разкритие: Ще имам второ дете! (оцъкли бившия си – виж тук)

Закла ни! Мария взриви с разкритие: Ще имам второ дете! (оцъкли бившия си – виж тук)
Гласувайте за статията

Мария хвърли поредната сензация, с която разтърси всички!

Миньончето на чалгата Мария не спира да провокира и скандализира. Откакто се разведе с милионера Християн Гущеров тя ту смайва с разголени снимки, ту издава тайни от брака си, ту съобщава сензационни новини.

Мария

Мария е категорична, ще има още едно бебе. Пази в тайна обаче кой ще е бащата

Като последната, с която определено оцъкли Християн. А тя е, че ще става майка на второ дете. Певицата е категорична, че няма да остане само с Марая, а ще й подари братче или сестричка.

Нещо, което Гущеров толкова много искаше от нея, но не успя да получи. „Ще имам второ дете и го искам с цялото си същество. Знам, че ще се случи, защото ще направя всичко по въпроса. Но ще почакам още малко, тъй като чувствам, че имам още какво да дам от себе си за музиката у нас“, разкри Мария.

И допълни, че съвсем скоро е излязла от втория си брак, затова се нуждае от малко време за себе си. Без сватби и без шумотевици, просто да се отдаде на спокойствието, работата и любовта.

Да, любовта. Мария вече призна, че е влюбена и в живота й има нов човек. Самоличността му обаче тя пази в строга тайна и не иска медиите да ги показват ден през ден като панаирджийски мечки.

„Чувствам се щастлива, чувствам се обичана и най-вече разбирана и подкрепяна във всичко. Особено в работата си и в начина, по който виждам нещата. Това е страшно важно за една връзка, тъй като в брака ми с Християн се чувствах задушена. Особено в последната година“, споделя Мария.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар