Ами сега?! Никол Шерцингер застреля Гришо от упор: Време ми е за дечица! (нашият се вдърви – виж тук)

Ами сега?! Никол Шерцингер застреля Гришо от упор: Време ми е за дечица! (нашият се вдърви – виж тук)
Гласувайте за статията

Никол Шерцингер направо утрепа Гришо с мераците си!

Григор Димитров – Гришо май навлезе в задънена улица. Връзката му с Никол Шерцингер досега беше безоблачна и перфектна, но певицата изведнъж се преобърна на 180 градуса.

Гришо

Никол Шерцингер парализира наш Гришо с твърдото си желание да има дете и то колкото се може по-скоро

До вчера свободолюбивата купонджийка Шерцингер внезапно преосмисли живота и бъдещето си. И усети, че й е време за нещо наистина сериозно. И съвсем нормално като се има предвид, че е вече на 39 години.

Тези дни гаджето на Гришо пусна снимки от уикенда със своите три племеннички. Русокосите сладурани са дъщери на сестра й Кийла, а Никол Шерцингер направо ги обожава.

„Моят най-готин ден на всички времена с моите най-добри момичета. Живея за тези моменти с моето семейство“, написа изпълнителката в социалната мрежа. А още на следващия ден застреляла Гришо с разговор, какъвто той не беше очаквал. Не и в този период на живота си.

Таблоидите в САЩ разкриха, че Никол е признала пред своя приятелка, че е била откровена до болка с Григор. И директно му е заявила, че й е време да стане майка и иска да има свое дете. Това било единственото, което й липсвало, за да осмисли живота си.

То хубаво, ама на младия Гришо още хич не му е до потомство. Хасковлията се е съсредоточил върху кариерата си и победите на корта. Каквото и трябва да прави на тези години и след целия положен труд.

Засега той не е дал ясен и категоричен отговор на Никол Шерцингер, но е почти сигурно, че не гори от желание да трепери на бременна жена, нито да сменя наакани памперси.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар