И тя ли изплиска: Жени Калканджиева призна, че си промива мозъка! (ето какво точно прави)

И тя ли изплиска: Жени Калканджиева призна, че си промива мозъка! (ето какво точно прави)
Гласувайте за статията

Жени Калканджиева започнала да си промива мозъка със специална техника!

Шестата по хубост в света Жени Калканджиева хвърли в потрес феновете си. Много от които са убедени, че тя е поредната звезда, която е откачила. Или, казано на жаргон, яко е изплискала.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева се е заела да прочисти и пренастрои мозъка си

Причина за тези коментари е признанието на бившата Мис България, че е започнала да „промива“ мозъка си и да го настройва на нови честоти. Това, разбира се, не може да стане без чужда помощ и тя я открила в така наречената звукова йога.

Звуковата йога се води като вид лечение и начин за пренастройване на мозъчните вълни. Всичко е ясно и точно обяснимо, друг е въпросът кой колко вярва на разултатите. И на самата процедура, която не е никак евтина.

Тази техника представлява слушане на специални звуци, които да синхронизират променливите мозъчни вълни, като им осигуряват нова честота.

Те могат да се пренастроят и към нея. Обяснено иначе, бета вълните (които се излъчват в нормално будно състояние) могат да се трансформират в алфа вълни (спокойно съзнание).

Те могат също така и да достигат до тета вълни (медитативно състояние) или делта вълни (сън или състояние на вътрешно лечение).

Жени Калканджиева не спирала да се хвали с каква охота посещава курсовете по звукова йога и колко приятно се чувства там. Какъв е резултатът и има ли изобщо такъв, може би е още рано да се каже. Но поне може да бъдем сигурни, че няма да й навреди.

Пък и с мъж като Стефан Манов – Тачо, който години наред й късаше нервите с изневерите и пиянтвото си, не звукова йога, а направо медитация в Тибет трябва да предприеме жена му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар