Наско Сираков изстина: „Вярната” Илиана Раева го направи пред очите му! (Още за скандала)

Наско Сираков изстина: „Вярната” Илиана Раева го направи пред очите му! (Още за скандала)
Гласувайте за статията

Наско Сираков не може да повярва

Наско Сираков и Илиана Раева досега се смятаха за перфектното семейство. Властното бившо златно момиче здраво държи юздите на мъжа си и на цялото семейство. Легендарният футболист дори не смееше да си помисли да погледне встрани, камо ли да кръшне от брачното ложе.

През годините Наско Сираков освен превъзходен спортист, се оказа примерен съпруг, верен и лоялен и още по-добър татко. А сега вече се радва и на първородната си внучка, прелестната Куини Илиана.

Илиана Раева с юбиляра

Дотук обаче със семейната идилия! Защото не той, а неговата „вярна” и благоверна съпруга го направи пред очите му.

Илиана Раева

Илиана Раева се впусна в горещи танци

Това се случи на юбилея на Емо Костадинов. Легендарният футболист избра да отбележи 50-годишнината си с лудо латино парти. Както винаги, на купона Илиана Раева пристигна със съпруга си в целия си блясък. Красива, стилна, великолепна.

Само че отново провокира всички с вихреното си поведение. Още в самото начало палавницата не издържа и се впусна в страстни латино ритми. Градусът на настроението поддържаха знойни танцьорки, които подпалиха залата, пише Ретро.

„Виновникът” за празника получи клип с неговите най-запомнящи си моменти на терена. А спортният министър Красен Кралев му връчи паметния приз „Венец на победителя”.
Партито бе богато гарнирано с още незабравими моменти, както и с много изненади. Но определено в атракцията на вечерта се превърна съпругата на Наско Сираков.

Тя не спря да кърши снага заедно с танцьорките, като сладострастно извиваше снага пред Калин Бельов. Под съпроводът на музиканта и знойния ритъм на барабаните му, Илиана Раева „забрави задръжките” и буквално зафлиртува с него.

„Обожавам да танцувам! Невероятни танци, великолепен Калин Бельов”, не спираше да повтаря развихрилата се екс гимнастичка.
Наско Сираков невъзмутимо наблюдаваше половинката си. Вероятно защото я знаеше колко е темперамента. Въпреки че наоколо зашушукаха как Илиана Раева „открито се сваля с друг и то пред очите на мъжа си”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар