Взрив: Армутлиева изрита Жана от „Вирджиния Рекърдс“! (певицата крещи истерично, полиция я извади от сградата)

Взрив: Армутлиева изрита Жана от „Вирджиния Рекърдс“! (певицата крещи истерично, полиция я извади от сградата)
Гласувайте за статията

Саня Армутлиева изгони Жана Бергендорф от компанията си!

Брутален скандал се разигра във „Вирджиния Рекърдс“ след като Саня Армутлиева изгони Жана Бергендорф. Решението е окончателно, а договорът на певицата не е подновен.

Саня Армутлиева

Саня Армутлиева изхвърли Жана от компанията. Бергендорф крещи, че ще я одере жива

Информацията беше потвърдена лично от представители на музикалната компания, след като скандалът гръмна в медиите. Разбира се, от „Вирджиния“ се опитаха да представят нещата в съвсем нормална светлина.

„Да, факт е, че по взаимно съгласие договорът ни с Жана Бергендорф бе прекратен. В момента сме в прекрасни отношения с нея и не е изключено в бъдеще отново да направим нещо заедно“, заявиха от компанията.

Истината обаче е, че Саня Армутлиева едва дочакала да изтече договорът на Бергендорф, за да се отърве от нея. И с пълно право, защото Жана вече повече от година резелеше името на фирмата с изцепките си с дрогата, скандалите и арестите в полицията.

А и ако договорът е прекратен по „взаимно съгласие“, защо тогава Жана Бергендорф беше извадена с полиция от сградата на компанията, съобщава агенция ПИК.

Служителите се видели принудени да позвънят на органите на реда, след като истерясалата Бергендорф отказала да си тръгне сама. Тя крещяла в изстъпление и не спирала да ръси закани и заплахи срещу всички вътре.

„Ще ви избия, ще ви подпаля офиса, живи ще ви одера… За какви се мислите, вампири, кръвопийци“, беснеела червенокосата, бълвайки змии и гущери.

Тепърва ще има какво още да се разбере за неочаквания обрат, тъй като самата Бергендорф едва ли ще остави нещата така. Няма какво обаче да направи, защото умната Саня Армутлиева си е вързала гащите по всички точки и правила.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар