Какво се случва с Радина Кърджилова! Дори близките не могат да я познаят

Какво се случва с Радина Кърджилова! Дори близките не могат да я познаят
Гласувайте за статията

Радина Кърджилова не е това, което беше

Радина Кърджилова е неузнаваема. Дори и най-близките не могат да я познаят. От предишната купонджийка, която трайно залиташе по алкохола няма и помен. Майчинството и семейният живот тотално са я променили. След като се задоми с колегата си Деян Донков и му роди син, актрисата вече е нов човек.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова вече не иска чашката

От началото на лятото тя, мъжа й и малкия Христо са на каравана на морето. Брюнетката не спира да се труди, въпреки че в караваната липсват удобствата на софийското й жилище.

„Не ми липсва, че нямаме вода и ток. Нито пералня или миялна машина. Накисвам дрехите и после си ги пера. Гладя си ги на ръка и ги сгъвам. Доставя ми удоволствие да се трудя. Не мога да си представя по цял ден да си лежа на хавлията и нищо да не правя.

Ще се изморя от бездействие. А така вечер усещам една сладка умора, защото непрекъснато през деня съм на крак и нещо върша”, твърди красавицата.

Допреди години Радина Кърджилова нямаше да повярва, че това може да се случи с нея. Да загърби шумните купони, да зареже алкохола, среднощното веселие ,шумните компании и изобщо живота на макс.

Дори не можеше да си представи, че категорично ще се раздели с чашката. Която й беше постоянна спътница, дори когато снимаше „Стъклен дом”.

„Не мога вече да си престава да чакам за питие в заведение и някой да ми вика в ухото и да се надвикваме. Както и цяла нощ да пием и на сутринта да сме сдухани. И да не може да си вдигнем главата, а целия ден да ни е чоглаво”, призна младата майка.

Звездата е отказала напълно алкохола. И вече три години не е близвала твърда напитка. С които преди прекаляваше и дори гарнираше със забранени вещества.

Радина Кърджилова спряла веселите питиета още щом двамата с Деян Донков започнали да „работят” за бебе. Махмурлукът и пиянските нощи е заменила със здравословно хранене и спорт. И е категорична, че този начин на живот повече й харесва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар