Краят на Жана Бергендорф е разтърсващ: Певицата напуска България! (смазана е – ето къде отива)

Краят на Жана Бергендорф е разтърсващ: Певицата напуска България! (смазана е – ето къде отива)
Гласувайте за статията

Жана Бергендорф няма какво повече да прави у нас!

Скандалната Жана Бергендорф достигна края на професионалното си развитие у нас. Вчера стана ясно, че договорът й с „Вирджиния Рекърдс“ няма да бъде подновен, което съобщиха официално от самата компания.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф заминава за Южна Корея, кариерата й тук приключи

На практика Жана Бергендорф остава без своя музикален продуцент Саня Армутлиева. Което автоматично я праща в девета глуха – без песни, без клипове, без изяви. Всъщност тя може и сама да си осигурява всичко това, но с една „малка“ подробност – пари.

Каквито, за жалост, Жана няма и няма откъде да извади. След чутовния скандал в сградата на „Вирджиния Рекърдс“ вчера, когато Бергендорф заплашвала, че ще одере жива Саня Армутлиева, тя бе изведена с полиция. Това съобщи агенция ПИК.

Близки до червенокосата фурия разкриха, че след като изпила няколко успокоителни и се кротнала, тя сериозно се замислила за бъдещето си тук. И е наясно, че такова няма.

„Жана смята да замине от България и то съвсем скоро. Тя иска да се върне в Южна Корея, където е работила като певици няколко години. Помните, че именно оттам се върна, за да се яви в Х Фактор“, разкриват източниците.

В Южна Корея Жана Бергендорф поне има достатъчно познанства и близки собственици на заведения, в които е пяла. А и парите, които печелила там сама, са доста по-добри от тези, които ще й подхвърлят у нас. Ако изобщо може да си уреди някакви по-сносни участия, разбира се.

Феновете на певицата са шокирани от новината, но след издънките й през миналата година, дори те вече не са толкова многобройни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар