Уникум: Палавата Сузанита се награби с Мистър Менхънт пред очите на майка си! (виж как се целуват – шок снимки)

Уникум: Палавата Сузанита се награби с Мистър Менхънт пред очите на майка си! (виж как се целуват – шок снимки)
Гласувайте за статията

Сузанита вече изби рибата с поведението си, втрещи мрежата!

Изцепките на 14-годишното момиченце Сузанита край нямат. След скандалния й клип „Луцифер и Буда“, тя ни сервира ново 20. А именно – хвана си гадже. При това 23-годишно.

Сузанита

Сузанита изкърти всички, този път показа, че може да се целува и да върти гаджета под носа на майка си

Става дума за бившия Мистър Менхънт 2012 – Даниел Георгиев, с когото малката Сузи Мурад не само бе видяна, но и снимана да се целува. Още по-бруталното е, че това се разигра пред очите на собствената й майка, съобщи вестник „Телеграф“.

Шокиращата картинка беше на Слънчев бряг, където преди дни Сузанита се лигавеше в колата на друг желан мачо – поп фолк певеца Галин. Явно обаче бързо го е заменила с красавеца Даниел Георгиев.

Новата светска двойка се яви заедно като жури по време на конкурса „Best Summer Model“ на Слънчака. По време на самото събитие двамата се правеха на ударени и избягваха да интимничат и да разменят погледи и ласки.

Веднага след това обаче се скатаха от очите на повечето присъстващи и се награбиха. Страстни целувки, прегръдки и всичко, което си му е редът между влюбени – това правеше ученичката Сузанита.

Потресаващото е, че родителката на Сузи Мурад през цялото време беше уж с нея на партито. Но като гледаме, явно няма нищо против дъщеря й да се натиска по кьошетата с известни батковци.

В задачата обаче се пита колко ли време ще издържи 23-годишният хубавец с малката Сузи. И ако той за нея случайно е първата й любов, дали пък тя не е просто трамплин към поувехналата слава.

Ето го избраникът на Сузи Мурад

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар