Мария Илиева в ступор: Гери-Никол се гаври с нея, заедно с Атанас Колев! (виж какво сервираха на „Кака е скандаУ“ – СНИМКИ)

Мария Илиева в ступор: Гери-Никол се гаври с нея, заедно с Атанас Колев! (виж какво сервираха на „Кака е скандаУ“ – СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Гери-Никол и Атанас Колев се съюзиха срещу Мария Илиева!

Варненската сензация Гери-Никол даде стабилно рамо на градския си и колега Атанас Колев. И го подкрепи в явната му война с Мария Илиева. Която едва не си изгризала ноктите до дъно от яд, когато видяла какви ги вършат младите.

Гери-Никол

Гери-Никол застана зад Атанас Колев във войната му с кака Мария Илиева

Припомняме, че Мария Илиева беше продуцент и любовница на рапъра Наско Колев. След като той излезе по своя воля от леглото й обаче, тя се постара да му вгорчи живота. И не само спря да го продуцира, а се опита да настрои колегите си против него.

Атанас Колев не трябваше да има участия по заведенията, нито клиповете му да се въртят в Тубата. Е, уви! За жалост на Мария Илиева, бившото й жребче вършее по клубовете заедно с Гери-Никол.

А двамата се радват на нечуван интерес и подкрепа от феновете си. Оказа се, че Гери-Никол застава плътно зад гърба на Атанас и дори си позволи да се изгаври с Мария Илиева на сцената.

„Двамата пеят дуетната песен на Наско и кака Марче като Гери-Никол на няколко пъти я имитираше. Получи се наистина добро, но и толкова смешно, че всички в публиката прихнаха да се смеят. Сещате се на кого, нали – на застаряващата женица, която се опитва да се прави на изкусителка. Кака е скандаУ, ама друг път“, коментират и потребители в мрежата.

Явно Илиева ще си остане с мераците да съсипе кариерата на Колев. Тъй като новото му парче „Честно и нечестно“, което той сам си продуцира, вече мина 2 милиона гледания в Тубата. Браво!

 

Двамата пеят дуетните парчета на Колев и Илиева

 

Герито чупи стойки като Мария, а Наско си умира от кеф

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар