Работата е сериозна: Гущеров и Светлана Василева неразделни! (виж нови снимки + как се снима гола за него)

Работата е сериозна: Гущеров и Светлана Василева неразделни! (виж нови снимки + как се снима гола за него)
Гласувайте за статията

Светлана Василева и Християн Гущеров непрекъснато са заедно!

Бившият съпруг на Мария – Християн Гущеров и плеймейтката Светлана Василева май ще се окажат не само първи приятели. Припомняме, че преди броени дни синът на Добромир Гущеров качи тяхна обща снимка с няколко приятели. А над нея написа #bestfriends.

Светлана Василева е направо неразделна с Християн Гущеров, защо ли?!

Само ден-два по-късно Светлана Василева пусна същия хаштаг над друга тяхна снимка. Отново в компания и отново в заведение, само че на друго място. Тези почти ежедневни срещи на Християн Гущеров и бившата Гонзовица вече изглеждат меко казано съмнителни.

Заедно с тях отново е рапърът Ванко 1, както и Азис с бившия си любим Велизар. Прелюбопитно е обаче, че Християн и Светлана винаги седят плътно един до друг на масата и буквално се притискат.

А лицето на Християн издава видимо задоволство. Пък и кой, ако не е така, би го накарал да отделя толкова часове от ценното си време, за да е в компанията на Василева.

Коментарите под снимките и на двамата са най-различни. Някои ги одобряват като двойка и дори им честитят. Други обаче обилно „хранят“ Светлана затова, че преди време се водеше първа дружка на Мария.

„Нали беше близка с нея, защо сега не излизат двете, а се е натикала при бившия й мъж?! То бива златотърсачки и използвачки в тая страна, ама чак толкова – направо ни се гади“, гневят се потребители в мрежата.

След което изригнаха отново, тъй като часове след общата снимка с Гущеров, Светлана Василева се щракна полугола в мрежата. Дали фотото е предназначено да радва очите на любимия, или е нещо друго… тепърва ще видим.

Плеймейтката започна да пуска и многозначителни снимки в профила си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар