Криско бомбардира: Реже си звяра в гащите, много му бил голям! (виж с колко сантиметра се хвали, мацки потвърдиха)

Криско бомбардира: Реже си звяра в гащите, много му бил голям! (виж с колко сантиметра се хвали, мацки потвърдиха)
Гласувайте за статията

Криско успя да сащиса всички с откровението си!

Рапърът Криско е истински хит. И не само с парчетата, които пуска и които винаги са на челните места в класациите, но и с изказванията си. Последното му откровение обаче изби рибата в три океана. И накара жените да въздишат, а мъжете да беснеят от яд.

Криско

Криско потресе всички с желанието си да намали размера на „звяра“ в гащите си

Зевзекът Криско призна, че единственото, което би направил по себе си и заради което може да прибегне до услугите на пластичен хирург е… да си отреже „питона“.

„Звярът“ в гащите му бил твърде голям и нямал нищо против да го намали малко. Думите на рапъра сащисаха всички, а първата реакция, разбира се, бе на недоверие.

„Този пък за какъв се взе?! Мечтай си, бате! Сигурно едва си го намира, за да ходи до тоалетна, а сега ги дрънка глупости и избива комплекси“, нахраниха го порядъчно в мрежата.

Не за дълго обаче, защото моментално се появиха девойки, които да защитят Кристиан Талев и да потвърдят казаното от него. Оказа се, че Криско наистина се радва на мъжко достойнство с внушителните над 20 сантиметра дължина.

„За едни жени това е много добре, но има и такива, които не харесват твърде огромни „жезли“. Не за друго, а защото са по-тесни и ги боли“, философстват столични бръмчалки. Може би една от описаните жени е и самата Ася Капчикова.

Която, въпреки размерите на Криско, му изневери с друг мъж, преди да се разделят. Съществува вероятността Талев да й е идвал в повечко и да си е потърсила удобния за себе си размер „краставичка“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Криско бомбардира: Реже си звяра в гащите, много му бил голям! (виж с колко сантиметра се хвали, мацки потвърдиха)”

  1. анонимен

    авг. 15. 2017

    дали няма какво друго да пишете

  2. валя

    авг. 15. 2017

    Препоръчвам операция за смяна на пола ще му пасва

Добавете коментар