Лили Стефанова аут от „Шоуто на Слави“! (И нея ли натири, както Грахич?)

Лили Стефанова аут от „Шоуто на Слави“! (И нея ли натири, както Грахич?)
Гласувайте за статията

„Шоуто на Слави“ май ще остане и без другата си беквокалистка – Лили Стефанова.

След уволнението на Грахич, рокадите в „Ку-Ку Бенд“ въобще не свършват до тук! Явно над беквокалистките в предаването тегне някаква прокоба и никоя не може да се задържи за дълго. Ако Цветелина напусна принудително, то Лили Стефанова се кани да го направи напълно доброволно, научи kliuki.bg.

На Лили Стефанова също й кипна

На Лили Стефанова също й кипна

През всички години досега, красивата певица оставаше все в сянката на Грахич. И както босненката бе все лансирана като любимка на шефа, така за отрицателно време си изпроси уволнението. То дава възможност на Лили Стефанова да се докаже и да блесне на малкия екран с талант. Но, нейните планове май са други и  в тях не се включва да остане в „Шоуто на Слави“.

Напълно възможно е предаването да се върне на екран без нито една от двете си беквокалистки. За Грахич всички вече разбрахме защо не е част от екипа. Но причината на нейната колежка е меко казано изненадваща. Оказва се, че тя никога не си е давала зор за бляскава кариера и голяма слава. Работела за Трифонов някак помежду другото.

Лили Стефанова от скоро има доста заможно гадже. Господинът още от началото на връзката им я увещава да спре да извива глас в малкото студио в НДК и да си живее като царица с него. Той бил син на мастит бизнесмен и самият имал бизнес зад граница. Близки на двойката споделят, че нищо чудно скоро да минат и под венчилото.

Но досега певицата все не намирала смелост да направи тази крачка. Притеснявала се от несигурното бъдеще. Явно вече се е убедила в сериозните планове на мъжа до себе си и във финансовата обезпеченост, която може да й предложи. Затова Лили Стефанова си е наумила да стане поредната, която ще каже „Довиждане“ на Слави Трифонов, пише razkritia.com.

Лятната ваканция на шоуто и напускането на Грахич тя приела като добри предпоставки да си подаде молбата за напускане. Дали Лили Стефанова наистина ще избере любовта пред възможностите за кариера, ще разберем в началото на новия сезон на „Шоуто на Слави“ на 11 септември!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар