Извънредно: Нападнаха Джино Бианкалана на морето! (брадърът сто пъти съжали, че се е върнал – още подробности)

Извънредно: Нападнаха Джино Бианкалана на морето! (брадърът сто пъти съжали, че се е върнал – още подробности)
3 (60%) 1 vote

Джино Бианкалана е станал жертва на морската мафия в Свети Влас!

Джино Бианкалана сто пъти съжалява, че не си е останал в Америка, а се върна в родината. Идеята му беше да си прекара добре и да си отпочине, а то каква стана тя.

Джино

Джино Бианкалана едва не се прости с любимата си играчка, доста скъпа при това

Оказа се, че миналата седмица на Свети Влас той е бил атакуван от морската мафия, която опитала да тараши ултра скъпия му червен Мерцедес. За огромен късмет на Джино Бианкалана, екшънът се разминал с по-малки щети.

Апашите отворили лимузината, след като по-рано успели да копират смарт ключа й. S-класата на Джино има функцията Keyless-Go или така нареченото безключово палене.

Много модели автомобили със същата технология са изключително уязвими, защото могат да бъдат дистанционно отключени и запалени чрез един простичък хак.

Той „лъже“ радио честотата на автомобила, както и системата за безключово палене. Радио връзката между ключа и колата много лесно може да бъде разширена до няколко стотин метра. Без значение дали оригиналният ключ е у дома или в джоба на собственика.

Необходими са само усилвател, който да бъде поставен в близост до ключа на собственика и приемник, който пък да се намира близо до автомобила му, обясняват тактиката експерти.

Това, което е спасило колата на Джино, е неумението на крадците да я запалят. Идиотите изгорили стартера и блокирали компютъра в опитите си да потеглят. В яда си оставили Мерцедеса и тарашили само едни маркови слънчеви очила на Бианкалана, оставени в жабката.

Щетите по колата са за над 2000 лева, но Джино все пак бил доволен, че е „малкият дявол“ и любимата му играчка още си е при него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Извънредно: Нападнаха Джино Бианкалана на морето! (брадърът сто пъти съжали, че се е върнал – още подробности)”

  1. gaga

    авг. 16. 2017

    Malko mangali v Balgaria ami I tozi BOKLUK samo ni go natrapvate!

Добавете коментар