Мъж скара Преслава и Русата Златка! Певицата не може да я диша (Още за скандала)

Мъж скара Преслава и Русата Златка! Певицата не може да я диша (Още за скандала)
Гласувайте за статията

Преслава и Русата Златка не могат да се дишат

Преслава и Русата Златка са на нож. Доскоро двете се водеха приятелки, но сега не могат да се гледат. И по-точно звездата на „Пайнер” подминава плеймейтката като „малка гара”, коментират очевидци.

Преслава

Преслава и Русата Златка се скараха

Поредният сблъсък се случил в актуална дискотека на Слънчака. Русата Златка била в заведението заедно с приятелка. Тя стояла на стол на бара, когато вътре влезнала певицата. Но Преслава се направила, че не я вижда.

„Русата Златка какво ли не направи, за да бъде забелязана от Преслава. Скачаше, подскачаше на стола, още малко изигра танци върху него. Но Преси таак и не я погледна. С нищо не показа, че я познава. Това изнерви до краен предел блондито”, коментира очевидци на унизителната сцена.

В същото време Преслава се настанила във ВИП сепарето и се радвала на вниманието на персонала и на феновете си. Златка Райкова, която била навикнала да пие само скъпо шампанско и да бъде в центъра на вниманието, била изтикана в ъгъла. Буквално. И никой не я поканил на централно място.

Преди време Преслава и Русата Златка бяха приятелки. Но заради общ мъж двете смразиха отношенията си. Става въпрос за богаташа със съмнителен бизнес Павел Цветков. Той е бивш любим на знойната плеймейтка. Двамата имаха връзка през 2011 година.

Тогава той изостави бременната в 7-я месец съпруга, за да пърха по морето със Злати. Зарязаната жена обаче намери Русата Златка и се нахвърли пред дискотека на Слънчака върху нея с крясъци и обиди. След боя, Павел се върна при благоверната си, но после я остави пак заради друга плеймейтка-Мария Петрова. Тя пък стана известна като жена на олигарха Динко Динев. И стана майка на поредия му син.

Сега Павел е актуалното гадже на хитовата поп фолк дива Преслава. След като забил гласовитката от Добрич, той зарязал държанката си Мария. А това вледенило отношението на Преси към доскорошната й приятелка-Златка Райкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар