Черно проклятие съсипало Асен Гаргов! (Родът му също бил засегнат)

Черно проклятие съсипало Асен Гаргов! (Родът му също бил засегнат)
Гласувайте за статията

Черно проклятие застигнало рано отишлия си певец и композитор Асен Гаргов

Асен Гаргов имал родово проклятие. Черна серия затрива фамилия Гаргови. Майката на певеца умира преди няколко години. Тя е покосена от инфаркт и дълго време прекарала на легло. За нея единствено се грижел сина й Асен Гаргов, като често я навестял.

Асен Гаргов бил съсипан от черно проклятие

Родителите на бившият мъж на Лили Иванова обитават жилище в тузарския квартал „Лозенец”.Там, депресиран изживява последните си години и бащата на композитора- Никола Гаргов.

Бащата на музиканта дълги години работи в БГА „Балкан”. Преди това той е бил дипломат в Чили. Той изпада в силен стрес и дори се разболява, като лежи в психиатрия заради по-големия си син Димитър. Който е обвинен в тежко криминално престъпление.

На младини братът на Асен Гергов работи като екскурзовод. Той води основно руски групи по морето. Един ден с рускиня отиват в семейния апартамент. Докато прави кафе в кухнята, тя се хвърля от балкона. За щастие пада на козирката на блока и оживява. Заради което Димитър Гаргов е разследван от прокуратура. Въпреки че разказва пред полицията, че не е проявил насилие, пише столичен седмичник.

Самият заместник министър на МВР тогава лично следи делото, заради „другарите от руското консулство”. Димитър Гергов е подведен под отговорност по чл. 129 и отведен с белезници. Но по-късно става ясно, че рускинята е имала психично заболяване и заради това братът на Асен Гаргов е оправдан. Но баща му е засрамени се скрива от света в жилището си. И се разболява тежко.

За съжаление братът на музиканта се пропива и умира на 60 годишна възраст. Това става година след смъртта на баща им и много преди майка му да почине.
Асен Гаргов също преживява своята драма. Той се разделя с голямата си любов Лили Иванова. И почти изчезва от сцената.

Най-големият му успех е спечелването на първа награда на „Златният Орфей” в дует с Маргарита Хранова. Годината е 1996 година.По-късо се захваща с винарски бизнес, но се проваля. След като заболява тежко от рак, до края на дните си, Асен Гаргов не спира да се пита защо него и фамилията му ги застига тази черна прокоба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар