Завиждайте: Кой мачка феноменално гадже като на Наум Шопов?! (тази Теа е несравнима – МНОГО СНИМКИ)

Завиждайте: Кой мачка феноменално гадже като на Наум Шопов?! (тази Теа е несравнима – МНОГО СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Наум Шопов – младши е ударил големия джакпот с приятелката си!

Наум Шопов – младши, който нашумя с ролята си в сериала „Откраднат живот“, май е още по-известен с друго. Това обаче не е нито медицинското му образование, нито известната рода, а… феноменалното гадже.

Наум Шопов

Наум Шопов – младши е спечелил от тотото с невероятно и умно гадже като Теа Минкова

Наум Шопов от години е заедно с несравнимата Теа Минкова, която взриви всички още с първата си поява в медиите. Теа е ученическата любов на младия актьор, а той признава, че се влюбва все повече в нея с всеки изминал ден.

Двамата имат много общи неща като едно от тях са пътуванията и излетите сред природата, а другото спортът. Не е и необходимо да уточняваме колко време прекарват във фитнес залата за тренировка – личи си по телата им.

В моментите, в които са на почивка и нямат достъп до уредите обаче, Наум си организира импровизирани тренировки. Едната от тях е виждате нагледно – макар и лекичка като перце, Теа Минкова му служи отлично за силови тренировки.

„Толкова е фина и „удобна“ за повдигане и размятане, че той я върти навсякъде. Редовно вдига тежести с нея върху раменете си, а тя се кефи. Големи скици са“, коментират близки до тях източници.

В момента двойката разпуска по родното Черноморие, защото имат само няколко седмици да се насладят на свободата и безгрижието. След това Наум Шопов отново започва със снимките на „Откраднат живот“, а Теа захваща лекции и изпити.

Насладете се на двамата сладури – сега ни се е паднало. И особено на Теа, разбира се. Защото такова естествено красиво маце не сме виждали отдавна, не и в медиите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар