Изненада: Ето къде и с кого Мария отпразнува имения си ден! (много снимки от тържеството на прясно разведената певица)

Изненада: Ето къде и с кого Мария отпразнува имения си ден! (много снимки от тържеството на прясно разведената певица)
Гласувайте за статията

Мария вчера беше именичка и отпразнува празника си в тесен кръг!

Вчера, на Голяма Богородица, поп фолк дивата Мария отбеляза имения си ден. За учудване на мнозина, прясно разведената певица този път не посрещна празника си в чужбина.

Мария

Мария отпразнува имения си ден в доста тесен кръг със свои приятели в Созопол. Сен Тропе вече е в миналото, както и Християн Гущеров

По правило, докато беше омъжена за Християн Гущеров, двамата редовно „вилнееха“ из топ дестинации като Сен Тропе, Монте Карло и други. Е, вече без богатия си мъж, Марчето се принуди да си остане у нас.

Въпреки това Мария си прекара чудесно в най-новия и луксозен хотел в Созопол, където беше ситуирано и тържеството за имения й ден. Той премина в доста тесен кръг като присъстваха само най-близки приятели на певицата.

Щерка й Марая, която също беше именичка обаче, не се мерна на събитието. В същия ден момиченцето беше на гости на баща си Димитър Андонов, новата му жена Никол Андонова и техния син. Който е и полубратче на Марая.

Но да се върнем на майка й Мария. Пайнерката получи не много, но изискани и скъпи подаръци, както и свеж букет цветя. Той я събуди сутринта и беше идея на най-добрата й приятелка Деница.

Вечерта Мария събра гостите си в най-добрия испански ресторант в Созопол, намиращ се в новия хотел. И го гости с гурме вкусотии, морски дарове и отбрани питиета.

Същата вечер, докато траеше празникът на Мария, бившият й благоверен Гущеров пък се веселеше със Светлана Василева и Азис в дома си. Напоследък милионерът и плеймейтката са станали като дупе и гащи, и прекарват цялото си време заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар