47-годишната Камелия размаза с напращели бомби и гола дупара! (побърка всички – СНИМКИ)

47-годишната Камелия размаза с напращели бомби и гола дупара! (побърка всички – СНИМКИ)
3 (60%) 1 vote

Камелия не си поплюва, става все по-дръзка и разкрепостена!

Лудост ли е или опит за „надбягване“ с времето и годинките, но Камелия става все по-откачена ден след ден. 47-годишната поп фолк певица и преди е публикувала свои разголени снимки в мрежата, но от известно време насам не се спира.

Камелия

Наша Камелия не спира да се пуска гола, наводни мрежата с прелестите си

Вярно е, че за възрастта си тя изглежда повече от убийствено. И не спира да навира прелестите си в очите на обществеността. Камелия направо наводни социалната мрежа със свои голи фотоси като поредната порция беше сервирана днес.

Припомняме, че само преди ден изпълнителката на „Златна рибка“ навря в очите на потребителите напращелите си бомби. Като видя положителната им реакция (има си хас да беше друга), тя реши да им навири и задницата си.

Камелия шашна със снимка на яката си дупара, която предизвикателно е одупила към фотоапарата. Не е трудно да се предположи, че фотографът е Цветин. Двамата са заедно повече от 20 години и макар да не са официално женени, се задържаха по-дълго от много законни брачни двойки.

Тъкмо това обаче буди въпросителни у мнозина. А именно не ревнува ли поне мъничко Цветин от това, което върши жена му. И начинът, по който се превръща в мокър сън за всеки втори пияница в кварталната кръчма.

„Това одъртяваща жена е страшна работа. Всичко ще направят, само и само да докажат на всички и най-вече на себе си, че още стават и още се котират. Ама и чисто гола да се пусне, по цял ден да си мята онези работи, пак върви към мачкан лак. Туй то!“, коментират потребители в мрежата. Докато други се облизват на снимките на горещата чалгаджийка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар