Ненчо Балабанов на колене пред Йоана Драгнева: Ето как го „нахрани” тя! (Истината шокира)

Ненчо Балабанов на колене пред Йоана Драгнева: Ето как го „нахрани” тя! (Истината шокира)
Гласувайте за статията

Ненчо Балабанов не е на себе си

Ненчо Балабанов не може да си прости. Комикът силно се укорява, че е изпуснал жената на живота си. Имитаторът на Бойко Борисов е категоричен, че Йоана Драгнева била жената за него. Точният човек, който той изпусна.

Ненчо Балабанов

Ненчо Балабанов още тъжи по Йоана

Двамата с русото изкушение бяха двойка доста години. Дори в един момент водещият на „Господари на ефира” правеше планове да й предложи брак и двамата да узаконят връзката си. Но нещата между тях зациклиха и не след дълго се разделиха.

Причината за раздялата се оказа ревността на певицата. И до днес актьора смята, че именно бившата вокалистка на „Дийп Зоун” е точната жена за него.

Като се разделили, Ненчо Балабанов правил много опити да се помири с бившото си гадже и то да се върне при него. Но Йоана била категорична и не искала да прави крачка назад, пише „България днес”.

Йоана Драгнева вече е продължила напред. Наскоро тя се изфука с годежен пръстен. Оказа се, че се е сгодила с Васил Ананиев. Но тази вест разтърсила до дъно Ненчо, който все още се надявал двамата да се съберат отново.

Заради провалите в личен план Ненчо Балабанов заминал , без гадже на почивка. Той отпрашил на екскурзия в Китай и Италия. Така имал възможност да обърне повече внимание на сина си и да го вземе със себе си.

Комикът се отдали на любимия си спорт-тениса. Той дори се записал на турнир за полупрофесионалисти. И заел почетно място.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар