Муки е съсипана: Ето какво й причини Стоянка Мутафова!

Муки е съсипана: Ето какво й причини Стоянка Мутафова!
5 (100%) 1 vote

Муки е съсипана

Муки буквално се е стопила. Мария Грубешлиева-Муки не е на себе си. Причината за скоростното й отслабване е голямата актриса Стоянка Мутафова. Двете непрекъснато се карат, въпреки че се обичат и не могат да живеят една без друга.

Стоянка Мутафова

Стоянка Мутафова и Муки не спират да се карат

Близки до семейството са изумени от вталяването на Муки. Преди щерката на голямата Стоянка Мутафова никога не е имала такава тънка снага. Но сега нещата са повече от критични. Самата Мария Грубешлиева казвала, че отслабнала заради множеството си ангажименти. Но истината е съвсем друга, коментират очевидци. И то са ежедневните кавги между майка и щерка.

Наследницата на Стоянка Мутафова все по-малко се задържала у дома и това също било повод за дрязги.

Двете дами били почти неразделни и това съжителство обтягало отношенията им. Близки приятелки до Муки разказват, че кавгите и скандалите между нея и комедийната актриса зачеставяли и се засилвали.

66-годишната Мария също избухвала. Двете с майка й се карали за несъществени неща и елементарни битовизми. За никого не е тайна, че двете дами никога не са успявали да мелят брашно.

Годините под един покрив засилвало още повече напрежението между двете. Стоянка Мутафова била с властен характер и изобщо не отстъпвала, независимо от достолепната си възраст.

Отношенията между майка и дъщеря са на приливи и отливи това е от години.Напоследък двете били крайно изнервени и това се отразявало в съжителството им. От нищо нещо припламвала искрата, която за отрицателно време се превръщала в огромен пожар.

Те осъзнавали, че повод за скандалите са незначителни. И при по-голямо старание от двете нещата могат да се потулят.
Кавгите между Стоянка Мутафова и Муки се превърнали в ежедневие и вече не им правело такова огромно впечатление. И няма да вледени отношенията им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар