Волен Сидеров разплака Деница: Тя не може да повярва на това, което й се случва!

Волен Сидеров разплака Деница: Тя не може да повярва на това, което й се случва!
Гласувайте за статията

Деница не може да повярва на това, което й каза Волен Сидеров

Волен Сидеров разплака майката на детето си. Депутатът най-после се реши на тази крачка. Той ще направи Деница своя законна половинка.

Волен Сидеров предложи брак на Деница

Лидерът на „Атака” и неговата спътница Деница Гаджева ще се врекат във вярност в края на септември. Датата на сватбата им е определена за 24-ти септември. Бившата депутатка дълго чакаше нейния любим да й предложи брак.

В един момент тя се примирила, че двамата ще живеят така, в съжителство. Но Волен Сидеров я изненадал. Той паднал на колене пред своята избраница и й предложил брак. Като не забравил красивия годежен пръстен.

„Деница се разплака. Тя вече не очакваше, че Волен ще се реши на тази крачка.Но само при мисълта, че ще се види в бяло усмивката й веднага кацна на лицето й”, коментират нейни близки.

Според запознати Волен Сидеров искал сина му да отрасне малко, за да участва в тържеството на мама и тате. На 17-ти септември той става на две години и спокойно може да бъде на сватбата. Според лидера на „Атака” това бил идеалния момент да предложи сърцето и пръстена на любовта на живота си. Припомняме, че Деница се отказа от депутатското място в името на семейството и сина си.

Говори се, че на сватбата ще присъстват ограничен брой хора. Семейството не обича да се вдига шум около личния им живот, заради което няма да има много хора в най-важния им ден. Бъдещата булка вече си е избрала семпла рокля, която обаче била доста елегантна. Тя с нетърпение очаквала момента, когато ще се врече във вярност на бащата на детето си.

Младоженецът пък избрал традиционен черен костюм и вратовръзка. Малкият Волен също ще бъде в елегантно облекло, на тържеството на родителите си.

Волен Сидеров обеща, че ще се ожени за Деница Гаджева след като Волен-младши се появи на бял свят. Но това така и не се случи. Когато националистът стана баща бе на 59 години. Той винаги е казвал, че единствено Деница успяла да укроти опърничавия му характер.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар