След секс скандала! Кръшкачът Стоян Алексиев се ожали: Убивате ме!

След секс скандала! Кръшкачът Стоян Алексиев се ожали: Убивате ме!
Гласувайте за статията

Срамните секс сцени не са повлияли на Стоян Алексиев

66-годишният актьор Стоян Алексиев стана известен за отрицателно време. Но не толкова с ролите си, колкото със срамните секс сцени в центъра на столицата.

Стоян Алексиев

Стоян Алексиев се оплака от натиска върху него

Беловласият кръшкач безсрамно бръкна в гащите на 22-годишната студентка Ивана Бобойчева пред Народния театър. И не само опули столичани, ами накара социалните мрежи да изригнат заради наглото му и мръснишко поведение.

Срамните секс сцени разобличиха екранния д-р Генадиев от хитовата лекарска поредица „Откраднат живот” като секс маниак. Вместо да се засрами от недостойното си поведение, той се опита с лъжа да замаже скандала.

Като първоначално обясни, че това били фотоснимки на нов филм. Но папараците, които го щракнаха, не видяха нито други студенти, нито снимачен екип наоколо. После, притиснат от обстоятелствата, застаряващият актьор все пак призна, че четвъртокурсничката от НАТФИЗ му била приятелка. И вече три години били заедно.

Хората изригнаха в социалните мрежи и тотално оплюха поведението му. Още повече, че Стоян Алексиев е баща на три деца и дядо на внучка. А и има законна съпруга, рускинята Надежда, която все още носи неговото име.

Според запознати тя имала лют нрав и изобщо нямала да остави така мъжа й да я резили пред цяла България , без да му даде заслуженото.

Но общественият отзвук май вече е дошъл в повече на кръшкача. Първоначално той и младата му любовница се скриха от публичното пространство, но след седем дневно зачезване отново се появиха.

„Защо е всичко това? Защо ме нападнаха всички? За мен колегите казват, че съм добър човек и съм правил само добро на хората. Какви сна тези чудовищни атаки от стрлана на журналистите. Убивате ме!”, ожалил се Стоян Алексиев, вече добил публичност като бай Стоян, с треперещ глас, пред столичен ежедневник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар