Мъртвата баба на Анджелина Джоли спасява брака й с Брад Пит? (Ето какво й казала от отвъдното)

Мъртвата баба на Анджелина Джоли спасява брака й с Брад Пит? (Ето какво й казала от отвъдното)
Гласувайте за статията

Анджелина Джоли изживява поредния си кошмар

Анджелина Джоли не знае как да постъпи. Актрисата е пред нервен срив. Защото всяка вечер, в съня й се появява духа на нейната баба. Възрастната дама много обичала внучката си.  И тя не спирала да си мисли за баба си, въпреки че старицата починала преди доста време.

Анджелина Джоли

Бабата на Анджелина Джоли се явява в съня й

Много неща в живота й предрекъл духа на любимата й баба. Тя й предсказала, че Брад Пит ще си признае за греха и тогава тя трябва да му прости.

След като подаде документите за развод миналия септември отношенията между съпрузите се изостриха. Брад Пит предприе крути мерки, за да й вземе децата. Анджи му отвърна още по-яростно.

Тя бе решена на всичко, само и само да има пълно попечителство над децата си. Припомняме, че Брад Пит и Анджелина Джоли отглеждат шест деца, три от които биологични,а останалите осиновени.

След драматичните раздели, в семейството се възцари мир. Защото Анджелина Джоли открито проговори за кризата в брака им и подводните камъни, довели до съдебната зала. Брад Пит пък си „посипа главата с пепел” и също призна, че посяга към чашката още от тийнейджърска възраст.

И това залитане към алкохола е причина за раздялата с любимата му жена. След тези изповеди Брад Пит и Анджелина Джоли сякаш забравиха за развода си

Според източници в това помирение „пръст” има духа на бабата на Анджи. Тя й казала, че ако мъжа й си признае открито прегрешенията и вземе мерки, нещата ще се оправят. И я посъветвала да не „натиска” за развод, защото няма да я чака хубаво, в личен и професионален план, ако окончателно и законно се раздели със съпруга си.

В началото Джоли била раздвоена. Макар че винаги ставало така, както баба й казвала от отвъдното. А и преживе имала ясновидски способности и често познавала бъдещето на близките си.

И сега нещата се случвали точно така, както й казала баба й в съня й. Тя била неспокойна, защото не искала на любимата й внучка да й се случи нещо лошо, ако не я послуша. И нищо чудно двамата с Брад Пит отново да заживеят под един покрив.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар