Плеймейтка към Валери Божинов: Вкарай ми го без да питаш! (ВИДЕО)

Плеймейтка към Валери Божинов: Вкарай ми го без да питаш! (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Валери Божинов получи поредната доза ухажвания, но този път по доста нестандартен начин!

Плеймейтката Ирена Георгиева взриви интернет с видеото, което пусна вчера. В него тя призовава Валери Божинов да я обладае физически, при това по най-грубия начин, видя Kliuki.bg.

Ирена Георгиева към Валери Божинов

Ирена Георгиева провокира Валери Божинов

Сценката, която Рени си фантазира и която изпя, се разиграва в такси. Там футболистът трябва да прави любов с нея, но доста грубо и направо животинско.

„В таксито вкарай ми го без да питаш, после бързо ме изритай…“ – гласи само част от посланието на плеймейтката към Божинов.

Ирена Георгиева е известна с това, че опитва да привлече внимание със скандалното. Наскоро тя обяви, че си пада по грубостите и й харесва да я насилват.

Валери Божинов пък не за първи път получава неприлични предложения от жени. Много от родните манекенки и плеймейтки неведнъж са изявявали желание да бъдат с него.

Дори по време на брака му с Николета Лозанова доста красавици му се слагаха. Най-известната от тях е Моника Валериева, която и до днес отрича да е била с футболиста, но доказателствата говорят друго.

Дали Божинов ще отвърне на Ирена, не се знае. В момента той е обвързан, но това никога не го е спирало.

Нищо чудно бившият национал да се възползва и от тази възможност. Той е известен с това, че не изпуска никоя хубавица, още по-малко такава, която сама му се предлага.

Валери е заклет женкар, което му коства много в кариерата на футболист. Вижте в това видео как жени като тази му замаяха главата и той не успя да стане велик голмайстор, а стигна до втора дивизия на Китай.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар