Дара Екимова през сълзи: С баща ми се качихме в колата и…

Дара Екимова през сълзи: С баща ми се качихме в колата и…
Гласувайте за статията

Дара Екимова не спира да страда всеки един ден след смъртта на баща си…

Изминаха 9 тежки години за Дара Екимова. 9 години, в които тя проля много сълзи и много болка прободе сърцето й, защото ги прекара без своя баща.

Дара Екимова

Дара Екимова още сънува баща си

Дими от „Сленг“ се спомина, когато дъщеря му беше само на 6 г. Тя обаче има спомени от него и дори го сънува до ден-днешен.

Таткото на 15-годишната девойка доста често влиза в съня й, разкри самата тя пред в. „Шоу“. Когато се събуди обаче, се натъжава, защото разбира, че всичко е било сън и него го няма.

„Веднъж сънувах, че двамата се качаваме в кола и тръгваме по пътя. Нито колата спря, нито ние слязохме през целия сън. Всичко беше много реално, все едно наистина се случва.“ – споделя Дара Екимова.

Младото момиче е наследило таланта на баща си в пеенето. Девойката също се занимава от известно време с този занаят и ходи на вокален педагог.

Наскоро дъщерята на Ива Екимова дори записа първото си парче. То засега бере немалък успех, но Дара е сигурна, че всичко е заради Дими.

„Чувствам, че ме подкрепя отгоре. Той винаги е с мен, усещам го.“ – казва по темата тийнейджърката.

Въпреки че вече е певица, амбиците на Дара Екимова са доста по-големи. Тя иска да се развие в науката и да придобие сериозна професия, подобно на баща си, който беше не само певец, но и лекар по образование.

Предстои да узнаем дали Дара ще пробие в шоубизнеса колкото Дими и дали талантът й е колкото неговия. Времето ще покаже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар