Бойко Кръстанов не е на себе си от щастие: Актьорът веднага вдига сватба по случая!

Бойко Кръстанов не е на себе си от щастие: Актьорът веднага вдига сватба по случая!
Гласувайте за статията

Бойко Кръстанов сформира истинско семейство!

Актьорът Бойко Кръстанов се радва на щастливи мигове в личния си живот. Звездата от „Стъклен дом“ и „Под прикритие“ смята да зареже напълно ергенлъка и да стане семеен мъж, пише HotArena.net.

Бойко Кръстанов

Бойко Кръстанов прави семейство

Поводът за всичко това е вестта, която Бойко е получил от своята възлюбена. Оказва се, че италианката Виттория е бременна и ще направи актьора баща, научи Kliuki.bg.

Когато узнал това, Кръстанов побързал да предложи брак на своята половинка. Той не искал детето му да расте в грях, тъй като той самият е израснал без баща.

Не е тайна, че майката на актьора е отгледала него и брат му сама, понеже мъжът й ги изоставил преди години. Това повлияло много силно на Бойко Кръстанов и го направило много по-отговорен по отношение на семейството.

Връзката му с Вики датира от 3 години. Двамата се запознават на сцената, когато си партнират в пиеса. Оттогава са безумно щастливи един с друг.

Виттория е от Италия родом. Тя е живяла на Апенините до 12-годишна възраст, преди семейството й да се премести в България.

Хубавицата също е завършила НАТФИЗ, което още повече я сближава с Бойко Кръстанов. Семейството им ще бъде изцяло артистично, което предразполага и детето им към този занаят.

Актьорът вече е запознал Вики с майка си и е получил одобрение от нея. Възрастната дама харесала много бъдещата си снаха.

Очаква се сватбата да бъде в България, въпреки че желанието на булката клони по-скоро към Италия. Най-вероятно обаче Бойко ще надделее, тъй като всичките им приятели са тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар