Зара от „Биг Брадър“ не може да забременее: Жестока болест я съсипва…

0

Зара от „Биг Брадър“ е мъчена от много сериозна болест!

Светлозара Димитрова, която България познава като Зара от „Биг Брадър“, изживява голям кошмар. Тя не може да се сдобие с най-ценното за една жена, а именно дете, пише в. „Уикенд“.

Зара от Биг Брадър
Зара от „Биг Брадър“ с мъжа си Ерик Уотсън

След като се омъжи миналата година, брадърката веднага започна опити да забременее, но все още не е успяла. Двамата със съпруга й Ерик са доста притеснени от този факт и неслучайно са потърсили професионална помощ.

Лекарите са открили на Зара от „Биг Брадър“ проблем в щитовидната жлеза. Той предизвиква хормонални смущения в тялото й и това е причината да не може да зачене.

„Най-големият ми враг е моето тяло.“ – споделя през сълзи варненката.

От известно време Зара била в огромна депресия и почти всеки ден плачела у дома. Мъката, че не може да дари мъжа си с наследник, я тормозела постоянно.

Все пак не всичко е изгубено. Лекарите не били казали на брадърката, че е невъзможно да забременее, а само, че е трудно.

При тези обстоятелства Зара от „Биг Брадър“ и съпругът и Ерик Уотсън вече обмисляли варианта ин витро. Така шансът за оплождане е доста по-голям, макар и доста по-скъп.

Хубавото е, че парите не са проблем в тяхното семейство. Ерик има доста успешен бизнес извън България и сумата за ин витро ще му се стори нищожна.

Припомняме, че Зара е една от звездите на първия „Биг Брадър“ у нас. Преди 13 години тя завърши на второ място в надпреварата, губейки единствено от морския „гларус“ Здравко.

Зара и Ерик са заедно от 3 години. Възлюбеният й е родом от Австралия. Преди това брадърката имаше връзка с мутра с прякор Универсалния.

Според слуховете, близките на хубавицата вече били много притеснени за нейното здравословно състояние. Най-много страдала майка й Румяна, която много се надявала да има в скоро време внуче.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.