Нов удар за Грахич след напускането на шоуто! Този път сама си го изпроси

Нов удар за Грахич след напускането на шоуто! Този път сама си го изпроси
Гласувайте за статията

Цветелина Грахич продължава да опитва да съсипва Слави Трифонов, но не успява!

Босненската хубавица Цветелина Грахич вече е изцяло соло в музиката, след като се раздели с „Шоуто на Слави“. На нея обаче явно това не й е достатъчно, а опитва да убеди и други членове на екипа на напуснат.

Грахич и Лили

Цветелина Грахич и Лилия Стефанова вече не са приятелки

Така например наскоро Цвети е разговаряла с Лилия Стефанова, която е беквокалистка в предаването. Двете работеха заедно цели 6 години.

Босненката убеждавала часове наред Лили да напусне Слави и да започне самостоятелна кариера. Така и обаче не успяла да постигне целта си, като свещеническата щерка отказала да се разделя с Дългия и екипа му.

Това вбесило Грахич, която се надявала да привлече Лили на своя страна и двете да направят дует. Към момента това е невъзможно, тъй като Слави няма да позволи на своята певица да се изявява с онази, която го предаде.

Така с приятелството между Цвети и Лили е свършено. Двете надали повече ще се видят на кафе, което е голям удар за тях, понеже всяка губи по една приятелка.

Цветелина Грахич по принцип се опитвала да всява смут в екипа на бившия си началник, въпреки че вече не е част от неговия екип. Тя си търсела партньор за дует и била готова да стори всичко, за да го открие.

Наскоро дори започнала да промива главата на Годжи, с когото също беше много близка в последните години. Китаристът обаче отказал да предаде един от най-добрите си приятели.

Босненската певица не изживява добри дни след напускането на шоуто. Към нея няма много оферти за участия и ако това не се промени, може да се отправи към работа по круизи, където работи и годеникът и Кристиян.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар