Мъката го раздира: Антон Хекимян плаче на плажа след раздялата с Василена

Мъката го раздира: Антон Хекимян плаче на плажа след раздялата с Василена
Гласувайте за статията

Антон Хекимян е безкрайно нещастен и не може да събере мислите си!

Телевизионният водещ Антон Хекимян е известен като голям кариерист, но този път го закъса в личен план. Сърцето му е разбито и страда, твърдят всичките му приятели.

Антон Хекимян и Василена Гръбчева

Антон Хекимян страда за Василена

Причината е Василена Гръбчева. Русокосата журналистка заряза арменеца и го остави да разпуска на морето самотен и тъжен.

Той е бил забелязан преди дни да чете на плажа, като очевидци разкриват, че е изглеждал много зле. Дори в очите му напирали сълзи.

Антон Хекимян е много чувствителна натура и това не е тайна за никого. Още в университета е изживявал всяка раздяла. Неговите състуденти неведнъж са споделяли, че арменецът е плакал много пъти заради жена.

Както писахме вече, Василена би шута на журналиста заради това, че той се срамува от нея. Хекимян не я взе със себе си в Стара Загора, където трябваше официално да я представи на родителите си и на своите приятели.

Говори се, че водещият на „Тази сутрин“ е обичал много своята любима, но голяма пречка във връзката им бил нейният произход. Семейството му настоявало той да се ожени за арменка и това измъчвало Антон.

В един момент Василена осъзнала, че никога няма да бъде приета в родата му и сама му била шута. Това наранило журналиста и го оставило самотен на плажа.

Според слуховете, блондинката се е изнесла от дома на репортера преди няколко седмици. Двамата бяха под един покрив цели 3 години, но в крайна сметка различията във вижданията им за бъдещето си казаха думата.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Мъката го раздира: Антон Хекимян плаче на плажа след раздялата с Василена”

  1. Иван

    авг. 20. 2017

    Боже,боже,вместо тя да се срамува от него,той се срамувал.За какъв ае мисли този дребосък.Да си иде в Армения да си намери арменка и да работи там в тв.Никой няма да го бръсне за нищо.Мамино синче,добре,че Василена се е оттървала от него.Ще си намери друг,който я заслужава и ще се гордее да я запознае с българската си рода.Аман от фъстъци арменци,много се навъдиха по нашите телевизии.

Добавете коментар