Семейство Бекъм се разделя с…

Семейство Бекъм се разделя с…
1 (20%) 1 vote

Семейство Бекъм се разделя с едно от своите чудесни деца. Както знаем фамилията Бекъм е от малкото сред известните, които са успели да съхранят цялостта на двойката си макар че са толкова известни и са имали много възможности за раздяла.

Те са красиви, желани и заможни, но са заедно и имат трима сина и една малка госпожица. Както пише и изданието за популярни хора – „Лайфстайл“, най-голямото момче на семейството вече навърши пълнолетието си и сега ще напусне дома.

Най-големия Бруклин, предпочел да отиде да учи и живее известно време през океана и да се премести в Ню Йорк, където да се отдаде за известно време на своята страст – фотографията.

Както сам каза Бруклин, заминаването му тревожи много близките му, самият той е притеснен за това, че отива да живее толкова надалеч. Особено се притеснява и неговата майка – Виктория Бекъм. 

Все пак Бруклин искал да се откъсне от семейното огнище и да се отдаде на това, което обича поне за известно време, добавя момчето, пред медиите.

Може би някой от другите наследници на фамилията ще последва пътя на родителите си, но засега Бруклин е избрал нещо различно. Макар да е име от голяма величина в спортните среди на Острова, децата на Бекъм май са по-артистични и се доближават до професията на майка си, предстои всеки от тях да извърви своя път и да направи избора си, коментираме и ние от „Клюки.Бг“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар