Близките на Радина Кърджилова избухнаха: Деян я обезобрази!

Близките на Радина Кърджилова избухнаха: Деян я обезобрази!
Гласувайте за статията

Радина Кърджилова вече е друга, което не се харесва на приятелите й!

Актрисата Радина Кърджилова е скъсала взаимоотношенията си с много от своите приятели. Причината е, че вече е майка и съпруга и няма време за други неща в личен план.

Радина Кърджилова и Деян Донков

Радина Кърджилова е друга заради Деян Донков

Както писахме вече, звездата от „Стъклен дом“ се е превърнала в абсолютна домакиня. Тя чисти, пере и сменя памперси. На всичкото отгоре Деян Донков не й е осигурил луксозна почивка край морето, а двамата спят с бебето в каравана.

Разбира се, последното има своето обяснение. Двойката никога не е тънела в разкош и пари, тъй като разчита само на ангажиментите си в театъра и тук-там в киното. След раждането на детето им пък нещата в това отношение станаха още по-сложни.

„Не я заслужава, направо я е обезобразил. Няма и помен от нашето Ради. Това е една жена, която знае само да шета вкъщи, не беше такава.“ – беснеят близките на Радина Кърджилова.

Актрисата винаги е била купонджийка. Тя никога не е криела, че обича да се забавлява, но годинките явно и при нея си казват думата.

Радина наскоро закова 31 г. и вече се чувства по-зряла. Тя отдавна не е излизала да дивее по нощните заведения и няма нужда от това.

Според приятелите й обаче Деян Донков я спира да купонясва. Той е малко по-възрастен от нея и нищо чудно да й влияе по отношение на дивия начин на живот.

Факт е, че Радина Кърджилова не е близвала алкохол от цели 3 години. Може би затова звездата от „Къртицата“ вече не е онази позната персона от преди.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Близките на Радина Кърджилова избухнаха: Деян я обезобрази!”

  1. Liliana

    авг. 20. 2017

    Kak iskate da kuponiasva , da zareze deteto si li ? Estestveno che triabva da bude domakinia . Na 31 godini I s Dete kakvo drugo moze da bude , shto za gluposti ????

Добавете коментар