Бомба: Сузанита във „ВИП Брадър“? Да, ама не!

Бомба: Сузанита във „ВИП Брадър“? Да, ама не!
5 (100%) 2 votes

Сузанита може да влезе в Къщата, но надали!

Новата голяма звезда на България Сузанита е провела няколко разговора с Нико Тупарев, който я е пожелал за „ВИП Брадър“. Певицата е сред най-популярните лица у нас напоследък и е логично да я искат в шоуто.

Сузанита

Сузанита се размина на косъм с „ВИП Брадър“

Дъщерята на Орхан Мурад обаче все пак няма да може да се появи в предаването, тъй като няма 18 г. Това е сериозна пречка пред нея и в крайна сметка е накарало продуцентът да се откаже от услугите й, научи Kliuki.bg.

Едно евентуално участие на непълнолетна личност в шоуто изисква един куп документи и ще се гледа под лупа от организацията за защита на децата. Освен това, ако Сузанита е в Къщата, ще трябва да се ограничат или напълно премахнат разговори за секс и подобни, а тази година това е основната тема.

Както стана ясно вече, сезонът на „ВИП Брадър“ през 2017 г. ще бъде подчинен изцяло на любовта. Нещо, което не бива да се обвързва с една 14-годишна тийнейджърка.

Самата Сузанита много искала да участва в риалитито и се зарадвала, когато я потърсили. Впоследствие обаче останала разочарована, че няма да бъде в центъра на прожекторите на Нова ТВ.

Тя ще трябва да изчака 4 години, за да се добере до Къщата. Не се знае обаче дали след този период ще бъде все така актуална, както е сега.

Припомняме, че щерката на Орхан Мурад събра изключителна популярност в рамките само на последните няколко седмици. Тя изкара първото си парче, но основното, с което предизвика внимание, беше фриволното й поведение в тази крехка възраст.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар