Вече е факт: Лео и Кейт са много повече от колеги

0

Вече е факт Лео и Кейт са много повече от колеги или приятели, както те постоянно повтарят. Двамата се запознават още по време на заснемането на ‘Титаник“.

Ако Кейт още тогава получи своя „Оскар“, то Лео изчака доста години, за да получи отличието на кино индустрията с лентата си наречена – „Завръщането“, пишат и в изданието „Лайфстайл“.

А именно на тази церемония Кейт и Лео отново бяха заедно, като приятели и тя го подкрепи, двамата са доста близки от години, но преживяха различни семейни статуси, имат разводи и деца, всеки отделно от другия.

И все пак са си толкова близки.

Лео и Кейт заедно на романтичен остров, близки и непринудено заснети

Но това лято, снимки, които изтекоха в мрежите, се оказаха доста по-подозрителни за феновете им, дали наистина са чисто и просто приятели или са влюбени?!

Докато Лео сменя манекенка след манекенка, на своята официална почивка в Сен Тропе, той е заснет не с друг, а с Кейт, двамата са доста близки и се държат като семейна почти двойка, естествени и доста близки.

Дали пък няма много повече от разбирателство по между им, дали след години ще открият любовта един към друг.

А може би всичко това е само чисто и искрено приятелско чувство, издържало теста на времето и през годините доказало се в своята честност и постоянство, коментираме и от „Клюки.Бг“.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.