Потрес: Истината за брака на Есил Дюран и Борис Павлов излезе наяве!

Потрес: Истината за брака на Есил Дюран и Борис Павлов излезе наяве!
4 (80%) 1 vote

Есил Дюран и Борис Павлов се оказаха твърде разкрепостени!

Певицата Есил Дюран не обича много да приказва за личния си живот, но някои неща не могат да се скрият. Като брака й например.

Есил Дюран и Борис Павлов

Есил Дюран и Борис са в отворена връзка

Фолк дивата от години е омъжена за Борис Павлов, който е композитор по професия. Двамата се разбират отлично и са щастливи един с друг, но имат определен трик за всичко това.

Оказва се, че бракът между двете звезди е отворен, твърдят техни приятели. Есил Дюран и Бобо постоянно си давали почивка един на друг и често почивали поотделно.

Така е и това лято, тъй като певицата не е в компанията на мъжа си на морето, а за него пък се твърди, че е в чужбина. Надали някой вярва, че по време на тези самостоятелни почивки двамата остават напълно верни един на друг. Важното е обаче, че така поддържат пламъка в своята любов.

Есил Дюран се движи в такива среди, че е трудно да се повярва, че е била само със съпруга си в последните години. Певицата постоянно обикаля България по участия, а и в компанията на всяка фолк дива винаги има поне по няколко младоци, готови да се впуснат в авантюра.

От години се говори, че Есил има любовници, но с нито един от тях не се е получила връзка. Все пак се твърди, че певицата обича много Борис, въпреки че бракът им е отворен.

Двойката има син, който вече е в училище. Детето все още избира между исляма и християнството.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар